Live life for the moment because everything else is uncertain!

#1 - My life.

Det finns jobbiga grejer som jag varit med om, många jobbiga saker, många jobbiga samtal och en blandning av hat, sorg och kärlek bland vänner. Jag har haft vänner, men jag har gjort mina misstag och antagligen förlorat dom. Jag erkänner, jag har varit elak. Men det har dom också. Men det kommer mer om det senare, det jag skriver nu kommer handla om mitt liv, som det varit fram till nu. Detta är då en sann historia, inget jävla fjant om någon berättelse eller jäääättelång novell.. Och det kommer bli fler än 1 inlägg. För jag orkar inte skriva allt i ett och samma. Är ni intresserade av att läsa om mitt liv? Läs då!
Under det här inlägget kommer jag skriva om mitt liv under perioden årskurs 1 till 6.


Jag föddes i örebro sjukhus den 13 februari 1995. Alltså 16 år, 2 månader och 11 dagar sedan. Och min syster kom 1 år och 9 månader senare, i november 1996. När hon var 3-4 månader flyttade vi till leksans. Men jag minns inte mycket av det. Jag minns mer saker som att jag lärde mig läsa när jag var 5 år, i mammas Allers tidningar och att jag älskade att leka med dockor, det gjorde jag i princip hela dagarna. Jag minns saker från dagis, som te.x nalledagen, då man skulle rita nallar och klippa ut nallar och allt vad det var, då bodde vi i leksand, jag minns att jag började skolan i leksand, men gick bara en termin. Till julen slutade jag i leksand och vi flyttade tillbaka till örebro. Jag gick ettan till trean där, jag minns mycket att jag var lugn och att jag var tillsammans med en person, jag minns att jag ofta var blyg. När jag slutat trean - där kommer minnet, där minns jag nästan mest. Jag fick massa prickar på händerna, såkallade svinkoppor, och gick runt med det hela sommaren ungefär, vi flyttade även till Sandviken då, det var kul och spännande med ny skola och nya kompisar. Jag kunde inte gå till skolan första dagen, för att jag var sjuk. Däremot fick jag gå till skolan den 1 september 2005. Jag har alltid tyckt att det varit en av mina lyckligaste dagar på jorden, trots att det var i sandviken. Jag gick runt där på skolgården och plockade sten, sedan kommer en fram till mig och frågar '' Gillar du att plocka sten?'' Jag svarade ''Ja..'' Fånigt nog. Jag hade en kort rosa kjol och ett vitt linne den dagen, och vi skulle plocka svamp! Det var hemskt. Efter den dagen pratade jag jämt med den där personen, vi var varje dag efter skolan och gick jämt och köpte chocklad. Ibland satt vi på gungorna på skolgården och fantiserade om att det fanns videokameror som filmade oss under hela skoltiden och att vi skulle få dom videosarna när vi gått ut nian. Den personen sov ofta över hos mig och redan då kände jag en trygghet. Den personen var min bästavän. Folk höll ofta på och skrek taskiga ord efter mig och det var ofta problem med några killar i 6an, som jag såg upp till och tyckte var världens coolaste och snyggaste - HEMSKT. Personen som jag jämt var med flyttade sedan efter 4an, till sommarlovet. Jag blev seriöst deppig, men såklart låtsades jag att allt var bra.
Under den här perioden bodde jag även hos min morbor Jörgen och hans fru Madde.
Även sommarlovet till femman.

''Vi ska vara allra bästa, bästa vänner, bästa vänner så som vänner känner...''
Vi var med varann så ofta vi kunde under sommarlovet, sen började femman. Vi träffades vissa helger.
Jag gick ofta hem varje dag ifrån skolan, för att folk var elaka och jag orkade bara inte någonting. Det måste varit då min deppiga period började på riktigt. Jag var osams med dom kompisar jag hade hela tiden typ. Vi var vänner ibland bara, jag vet inte varför det var så, kanske för att jag är som jag är, eller att dom helt enkelt inte var rätt personer att vara vän med, enligt mig är dom bara falska töntiga barnrumpor idag. Men då betydde dom någonting, nått litet, bara för att jag inte var ensam. Sommarlovet efter femman träffade jag inte personen alls. Inte under hela sexan heller. I sexan hade jag en svår period. Jag var aldrig i skolan, satt jämt och tittade på tv, läste böcker och satt vid datorn. Sov också, men då började även mina sömnproblem. Jag och personen chattade ofta på nätterna då. Sommarlovet efter sexan träffade jag personen igen, jag var så fruktansvärt nervös, personen skulle bara komma över en dag. Där började min och personens kontakt, som skapade riktigt starka band. Jag var med personen så ofta jag kunde den sommaren. Sedan fick jag reda på att personen skulle börja i min skola, i samma klass.

Där började den roliga historian av mitt liv, man kan se den på två sätt..
Jag ser den som bra och dålig, beroende på vad det handlar om.
Men det får ni veta i nästa inlägg jag skriver om mitt liv.