Live life for the moment because everything else is uncertain!

Iphoooooneeee

Yooo, sitter just nu och bloggar via iPhone, jävlar, appen är mycket bättre här än på android.. Suuuupernöjd 😊



iPhone 5

Glömmer ju att blogga hela tiden....
 

Har gått och köpt mig en iphone 5, min mobil börjar smått balla ur, så det är bara bra med ny, fick hem den i Fredags, skulle testa den och allt, så var man tvungen att ha ett annat simkort, så beställde ett i Lördags och så imorgon (Måndag) så slutar mitt simkort jag har nu fungera för att jag råkade avaktivera det och aktivera iphone simkortet imorgon, SUCK! det skulle ta 3-5 arbetsdagar, har jag tur kommer den tidigare? Om jag har tur!
Men ja, imorgon så blir det möte sen iväg och lite julklappar tror jag! Skicka in ett papper ska jag också göra! Uhu, vill inte gå ut i snön egentligen, men men, ibland måste man ju!
 
Bild lånad ifrån Google.

Så grymt fin, haha.

05/12 - 2013 - Snowing!

Jag fick vad jag önskade mig, en vit jul. Jag vet att det inte är bästa bilden, men det var den bästa jag kunde få till nu när det är så pass mörkt ute, ska ta bättre imorgon när det är ljust. Vaknade faktiskt och trodde jag skulle få solen i ögonen då jag inte kan ha rullgardinen nere med tanke på att det hänger en stor stjärna i fönstret, men nej, vänder mig om och ser att det snöar så in åt helvete. Så mysigt! 
Så idag har jag i stort sett sovit, tagit det lungt, druckit en kopp te och det är väl det!
 
Första bilden från systemkameran, andra blev en dålig mobilbild ifrån instagram,
adventsljus nummer 1 brinner lite fint bakom tomtemuggen!
 
 

Nu tändas alla tusen juleljus, på jordens mörka rund...

 

Yo, people!

Hejsan hejsan, här ligger jag framför datorn, i min säng, endast gått upp och tänt julgranen, lite ljusstakar och varit på toa, jag ska faktiskt gå upp om en stund igen och äta lite, ska ta korvstroganoff som vi har i frysen och så koka makaroner till det! Jaaaaa, idag vaknade jag runt ett tiden, är fortfarande lite seg! Liiiite, liiiite snö kvar på backen, inte har det snöat mer eller så, trist! Hoppas på lite mer snö iallafall! Har kollat mina dagliga bloggar idag, haha, tycker det är så kul att kolla på andras bloggar, man får designidéer och sådant! Och fotoidéer! Haha..
 
 

Tireeeeeeeeeeeeeed

Nu är jag riktigt trött, så ska verkligen försöka somna nu, klockan är ju typ 10 över 3 bara. Tidigare snöade det här, hm, min önskan kanske gick i uppfyllelse? Haha, nä, jag vet inte jag! Hoppas att snön är kvar imorn och att det snöar mer! Haha, Good night, people! 
 
Aww, Niall ^

Stjärna i fönstret!

Var 6 timmar jag uppdaterade, i vilket fall, jag städade mitt rum, fixade nya sängkläder, åt lite mat och så har jag mest suttit vid datorn, och så har mamma hjälpt mig att få upp en röd julstjärna i fönstret!  Släckte dock ljusstaken, men aah! :) 

Lite av vad jag önskar mig i år;

En riktigt vit jul, jag vill ha snö! 
det är så jävla fint!
 
:)

Just vikt tvätt..

Jag har just vikt min tvätt, ska bara stoppa ner det i lådorna och hänga det i skåpet, städa golvet på mitt rum och sedan byta till lite juligare sängkläder, dom har typ rött i och ah typ? Haha, sen blir det att sätta upp en stjärna i fönstret, har redan en ljusstake, men det ser så tomt ut, sååå! 
 
Btw, Januari är sedan nystart på bloggen, ska bland annat ändra design, men även hur jag skriver och såvidare, ska bli intressant och se om jag lyckas! Nu ska jag fortsätta på mitt rum. Hejdå! :)

3 December, 21 dagar kvar till Julafton!

Hello! Vaknade runt 12 idag, ungefär, kollade min mobil, den hade inte laddat ett piss, så var bara att in och leta efter en billig, billig laddare att köpa, hittade tillslut en, tack och lov! Lånar just nu mammas laddare, vem överlever en dag utan laddad mobil? Hmm.. Hahah.. Idag ska jag inte göra mycket, ska nog gå och äta någonting om en stund. Just nu sitter jag här, har kollat lite bloggar, som vanligt, mycket fotobloggar, får mig att vilja fota lite, så kanske ska jag göra det idag? Vi får seee, vi får seeee! Nu drar jag, hejdå :)

Måndag 2 December.

Jag vill bara ha snööööö, lite vackert kan det väl allt bli ute?

Alltså, ja, jag vet inte alls vad jag ska blogga, jag bara kom på att jag kanske borde uppdatera lite!
Just nu sitter jag i soffan i julmyset och lyssnar på julmusik, ganska mysigt nu när det börjar bli mörkt ute redan!
Jag börjar även bli hungrig, så funderar på att käka lite snart. 
Nu ska jag göra lite juldesign på bloggen - bara för att jag kan! ;)

Minsta kusinen Alvin, what a cutiepie!

 

1 December / 2 December, julsånger, julpynt och allt det där!

Well, hello peopleeee! 
Sååå, igår var det 1 December då, advent och allt, julpyntade faktiskt redan den 27, men igår köpte vi julgran och det blev så fint så!
 
Eftersom att det står 2 December så är det för att klockan är cirka halv 2 på natten just nu och jag kan som vanligt inte sova, idag har jag ett möte, vid 11, så kan jag inte sova alls blir det att försöka sova ikväll. Funderar på att fixa juldesign på bloggen, jag vet dock inte riktigt, vi får allt se!
Anywaaaaaaaaysssss, vet inte riktigt vad jag ska skriva sååå.. Byeeeeeeee