Live life for the moment because everything else is uncertain!

Bad Update Again.

Men i vilket fall, helgen har varit sjukt bra tycker jag. I fredags så chillade jag mest och sen satt vid datorn hela natten med syster och bara myste i köket med godis och läsk och sådant.
Lördag, sov jag fram till tre, men gick inte upp förrän fyra och sen käkade och bara gick runt lite, hade dock problem att somna och så skulle jag upp tidigt idag, (söndag)
Och så idag, söndag;
Haft en sjukt bra dag idag. - Trots att jag var tvungen att gå upp tidigt.
Runt lunch så kom Micke och morfar hit med min och syrrans mopeder och så min skateboard. Moppen verkar inte fungera superbra, men den verkar inte vara sönder heller. För den lyser, låter och allt men motorn går inte igång... Hm. Men i vilket fall så efter det när vi skulle käka så kom Jörgen upp med sina små flickor och så... käkade vi tillsammans allihop, riktigt mysigt och riktigt kul att träffa båda morbröderna på samma gång. Inte något man gör varje dag, vid några tillfällen ville jag inte att dagen skulle ta slut. Efter käket så blev det kaffe och pepparkakor och allmänt prat, men tråkigt nog var Micke och morfar tvugna att åka, så dom gick ner och vi tog hand om tjejerna en stund, sen chillade jag och Jörgen och spelade fotbolls spel på mobilerna och sen så efter ett tag gick vi ut och lekte i lekparken medans mamma var och träffade en av hennes kompisar och när mamma kom hem så var Jörgen och tjejerna fortfarande kvar, så vi satt och kolla på matchen Saik - Hammarby på teve och sen beställde vi gott käk, familjepizza som Jörgen, syrran, morsan och tjejerna dela på, själv åt jag bara kebab kött, haha, fast dom andra åt lite av kebaben och stripsen också. I vilket fall, har varit en helt underbar söndag.♥

Kaffe latteee

Sitter på Selmas inne på stan och har precis köpt en kaffe latte. Den är typ slut. Väntar på syrran som ska komma hit när hon är klar. Sen tror jag att vi går till rese och tar bussen hem eller något. Först kanske vi går runt här. Vem vet! Aja, pusshej!

Förra inlägget;

- Det är bara träning som gäller nu, jag vill verkligen ha den där drömkroppen.
Åh, hur ska jag orka? Jag som älskar mat och älskar godis och läsk och blablabla.
TRÄNING - Måste få in det i huvudet.
 

Inspiration

E1667173a8cc9d6f33af3f226df32bc0_large
Tumblr_mivfos2doz1r5f1xpo1_500_large
76046_507470889291188_897733976_n_large
[Typiskt mmig, älskar pyjamasbyxor och bara ett enkelt linne..]
 
Tumblr_mh1o3jmbmc1ricvqpo1_500_large

Orkade liksom inte blogga tidigare.

Men i vilket fall, när jag väl kommer till skolan, vad händer då? Jo, jag köper en kaffe, går upp och sätter mig i en av dom stela sofforna vid datorn utanför klassrummet, väntar på att lektionen ska börja, men inte fan kommer lärarn, inte någonting, såg ingen av eleverna som brukar gå med mig heller, så när nästa lektion skulle börja så gick jag dit och vad händer då? Det går inte ens att komma in i den korridoren, med andra ord; den var låst. och så tittade jag in genom ett fönster och såg en lapp på klassrums dörren att lektionen var inställd. Fruktansvärt roligt. Så jag skyndade mig ner och ut till bussen, fick lov att springa för att hinna med den, sen byta på rese och var tvungen att skynda mig då för att gubben var påväg att stänga dörrarna, väl när jag ska hoppa av bussen står en tant där och blockerar allt med sin rulator, trodde inte jag skulle komma ut.. När jag kom hem sen käkade jag nudlar och sen satte jag mig vid datorn och satt några timmar, tog en dusch och satte mig här igen och så har jag gjort mig en kopp te. Och nu sitter jag här .. Igen. Låter kul va? Fyfan vad drygt. Kunde med andra ord legat kvar i sängen och inte stressat till bussen (började visserligen sent, men ah, ni vet hur det är när man somnar om efter veckarklockan ringt, så vaknar man klockan elva och har nästan försovit sig när det är sovmorgon.) SUCK. Men ja, jag ska komma på något intressant att blogga om, för detta är kanske inte det roligaste, men vad har man en blogg till? Alla bloggare skriver ju om sina dagar, så varför kan jag då inte skriva om mina? :) + att jag hade värsta vårkänslorna och så börjar det snöa, man bah ''HALLÅ, JÄVLA SVERIGE'' typ?..

So kiss me like you wanna be loved.




On the bus

Sitter på bussen, är snart i Skolan. Börjar halv ett, så köper mig en kopp kaffe när jag kommer dit. hoj så länge! :)

Fixar roliga appar på mobilen..

typ ja, fixar appar och sånt kul. laddade hem en sån där redigera bilder app, sjukt kul.


Denna gjorde jag lite snabbt.

You need me, I dont need you

Jag har idag gjort inte mycket alls. Chillat mest, söndag som det är. Jag har städat litegrann, varit till affären och vart med soporna och ätit och duschat och klappat på våra små bebiskaniner, så jävla söta. Men ah, har suttit här på golvet ett bra tag nu och försökt fixa en lyckad header. Det fick bli den som är just nu, funkar det inte uppdatera sidan eller nått. Men ah, vad ska jag skriva? att det är skola imorgon? och jag är så inte taggad alls. Jag orkar bara inteee, nu ska jag måla mina naglar, vi ses! :D

Ååh, yes, vad bra jag var på att blogga då?

Fast näe, hur bra är det när man gör typ tre inlägg och inget mer?
Två dagar senare, så sitter jag här igen. Fy på mig, men jag är så jävla upptagen med att göra absolut ingenting om dagarna, det gör inget va? Nä, men pluggar och sånt på vardagarna och igår - Lördag, så har jag bara chillat runt i min pyjamas, gick upp vid 12 och så har jag mest suttit vid datorn och teven och sådant. Men IDAG, söndag, ehum, ska jag nog börja med att sova, haha, har inte gått och lagt mig än, men vad gör det, det är förfan helg och jag är 18 år och får skylla mig själv, blablabla. Jag bara skriver en massa strunt, vet inte riktigt vad jag ska blogga om. :o

when the late night, when the late night, when the moon is blinding




In the daylight, in the daylight, when the sun is shinning




So can we start all over again?

Ska testa börja om. Börja blogga ordentligt igen, med andra ord.
 
Så, vad har hänt den senaste tiden? Inte alls mycket. Har haft skola och sportlov. Ätit ute nån gång, köpt godis och fikat. Dom senaste dagarna har det varit underbart väder, har verkligen fått vårkänslor nu! Så dom två senaste dagarna har jag faktiskt inte varit inne så mycket. - Just nu är det mitt i natten typ, så jag ska sova några timmar, sen klockan nio börjar jag skolan, drygt som bara fan, men efter det är det helg, ÄNTLIGEN. Ska ladda ner blogg appen på mobilen, så kan jag blogga mera. Pusshej!
 
Bild på en av dom vackraste tjejerna i hela kändis världen. En tjej som jag skulle dö för att få se ut som, dö för att ha hennes röst och dö för dialekten. Perrie Edwards.