Live life for the moment because everything else is uncertain!

Everybody's dancing in the moonlight..

Nämen hej, jag är tillbaka. Fast förmodligen inte så länge, för har vi otur har vi ingen internet när vi flyttat. Flyttar på Tisdag, om det intresserar er. Så har endast kläder för imorn och tisdag framme, allt är nedpackat. Nästan hela vårt hem är i kartonger nu och allt ser kaos ut tycker jag. Men skola imorn, sen fixa det sista imorn kväll och nu ska jag hoppa in i ett varmt bad, med tanke på att det blir rätt kallt när man inte har grejer, haha. Men vi hööööres! ;)

You don't know, oh, oh, your maths skills are terrible

Hallo. Varit i skolan idag, var något förvirrad, först skulle vi vara i ett klassrum, fick uppgifter och allt. Sen helt plötsligt skulle jag byta grupp, lärare och allting, så ah, då fick jag jobba matte hur länge som helst, var totalt förvirrad. Efter det så var det iallafall lunch och där satt jag då med Alexandra och R och garvade hela tiden och var.. förvirrad? Fick passerkort osv.. Haha, what ever, sen gick vi till min nya lärare / eller nått? och då fick jag veta att jag skulle prata med solärarna imorgon och att jag skulle få dator och så fick jag sluta runt halv ett då. Efter jag fick sluta gick vi (jag och syster) till donken och tog varsin dricka och dela på en stor pommes! Gött. Sen in på Ica maxi, köpte en typ ''tidning'' fast var bara posters med One Direction i den, efter det gick vi till bussen och väntade ett tag på den och sen åkte vi hem, satt vid datorn ett tag och så ringde mamma och sa att vi skulle till Ica och handla, så handlade och sen hem och käka, fast hade satt ungen på fel grej så det tog typ 100 år innan jag kunde äta och dom hade redan ätit klart, haha..  Efter det la jag mig här framför datorn och här ligger jag fortfarande! Men ska ta mig upp och göra en kopp te, eftersom att det är så förbannat kallt här. Puss hej!

Känner mig så tjejig.

Vill så gärna ha kall latte från Starbucks, lägga mig i ett
varmt bad & läsa massor av tjejtidningar!
 
 
 

Moments ago, I couldn't see the sky, I watch you go and now these day go by

Ligger och kollar lite sidor på internet, ska snart börja göra min läxa, eller ja, jag ska läsa ut en bok tills imorn. Haha, den heter ''Vi ses, baby'' säkert bra! Så imorgon blir det skola igen! Har varit hemma nu i några dagar, min läpp har varit svullen och stor och blablabla, men nu börjar den bli bättre! Men jag uppdaterar senare. :)
 

Så blev vi - Svenska Hollywood fruar.

Sitter och kollar på svenska hollywood fruar.
Maria, Anna & Gunilla.
Rätt nice hur dom hela tiden har problem. Hahha, herregud sånt folk!
 

Har försökt i flera timmar att få bloggen att se bra ut..

Men det funkar inte, så gör om allt sen. Orkar inte bry mig just nu. Ingen header sålänge och sen blir det att försöka på en annan stilmall istället. Det här sög. Hejdå.

The smile on your face lets me know that you need me, there's a truth in your eyes sayin' you'll never leave me, the touch of your hands says you catch me wherever I fall, you say it best when you say nothing at all.

Ligger och lysnnar på gammal musik som gör att det kommer upp många minnen. Så nu säger jag godnatt till världen och tvingar mig själv att sova. Min läpp värker som fan också, så det är lika bra. Godnatt..
 
Random bild..

Boy I want you close to me in an endlsess summer

 
 
 
Suttit och lagt ihop dom här bilderna två bilderna (Första: En varm sommardag. Andra: Stranden. Oljan vet jag inte om jag kommer ha!), usch vad jag längtar till sommaren. Jag längtar tills jag får ta på mig korta shorts och ett linne, ligga på stranden en hel dag och sola, bli jätte brun, lyssna på bra musik och dricka kall dricka med isbitar. Sitta ute på en uteservering en varm sommar kväll, titta på solnedgången och bara njuta av ledigheten. Åh, vad jag hoppas att det går fort nu..

When I'm losing my control, the city spins around, you're the only one who knows, you slow it down


I saw him last night, standing in the crowd..

Hello. Efter jag fixat mig igår så åkte vi iväg och käkade och sådant!
Idag är en ny dag, Söndag. Haha, jag har en stor blåsa på läppen som gör ont, jag vaknade runt 20 över 1? Ja, vi får sovmorgon på helger, det är bra! Men ahum, vi käkade frukost/lunch och så kollat lite på tv och nu satte jag mig här.. Eller ja, la mig. Lyssnar på musik och ska kanske ändra bloggen litegrann! Heeeeum, uppdaterar sen! :)
 
 

Dagens Outfit.

 
//Tröja - Gina Triciot // Jeans - Gina Tricot // Linne - Gina Tricot // Mössa - Ingen aning // Skor - Skohuset //

Ska verkligen gå nu, fastnade framför massa bilder..

Så sjukt fina.

You're so London, your own style.

Har precis duschat och klätt på mig lite, sitter och lyssnar på One Direction och ska ta en kopp kaffe!
Ska sedan gå och sminka mig och torka håret på nått sätt och sedan locka det! Så jag uppdaterar senare igen! :)
 
Så slänger in en bild på en riktig snygging så länge, för att fylla inlägget!

And boy, take your eyes away from her, and boy, lay them on another girl

Lördag idag, klockan är runt 12, jag ska äta frukost och ta en dusch och fixa mig. Vid 4 ska vi till L&J och äta och sen får vi se vad som händer. Förhoppningsvis blir det en lugn och skön Lördags kväll bara. Näääääääe, nu frukost som sagt! Hoj.

8110228898_ba7335ded5_large

- Något jag verkligen vill ha är LATTE, från starbucks, hmmhmh. Älskar starbucks kalla latte som finns på affärerna, men den är så förbannat dyr! Önskar dom hade Starbucks här eller typ i Gävle iallafall.. Men nej, blir att åka till stockholm och köpa, haha!


Är det någon i kändisvärlden jag verkligen skulle vilja se ut som..

Så är det Eleanor Calder, hon är riktigt vacker på vissa foton. Hon är Louis Tomlinsons ''flickvän'' - nej, jag tycker inte dom ska vara ''tillsammans'' eftersom att jag tror på Larry för mycket. Alltså Larry = Harry och Louis. Haha. Ja.
Fråga inte ens, nu handlar detta om El, bara.
 
 
Japp, såäreeeh, men ahh!

Headern..

Gjort en liten snabbis header, den får duga så länge, kommer antagligen med bättre idéer en annan gång, hah.
Så ehum, börja blogga ordentligt igen? Ja, borde nog vara smart, ny start nu! HELLO!

But baby if you say you want me to stay, I change my mind.

2013 nu, ett nytt år, förmodligen kommer det bli ett bra år! Januari kommer gå åt att packa, februari flyttar vi till en stor lägenhet, jag får ett helt eget rum igen, jag bor hos mamma igen och ska fortsätta plugga på IV fram till sommarn, sen efter det, ska jag gå något riktigt bra program, för att sedan söka jobb, inte här i sverige dock, utan i England, största möjligheten är ju London, men funderar på Doncaster också, jag vet inte riktigt. Jag ska börja lära mig dricka Yorkshire te, har aldrig smakat dock, kanske är asgott? Får kolla efter det i en affär, tror nog inte det finns på en mataffär, men vem vet? Jag kommer alltså flytta till en lägenhet i England. Det är iallafall hur mina planer ser ut nu, jag kanske ångrar mig om 2 år, det vet jag inte, men just nu så vill jag verkligen det. Bara att kolla på bilder från jul och nyår där, alla affärer åååh, dör. Såatteh, hejdå sveeeeeeeeeerige? :)
- Kommer jag inte i närheten av england, så blir det en större stad, stockholm eller göteborg kanske.
uh, vill inte tänka så. JAG SKA KLARA DETTA, MINA DRÖMMAR SKA GÅ I UPPFYLLELSE!