Live life for the moment because everything else is uncertain!

Now, Im 18 years old.

Yep, som rubriken lyder. Fyllde 18 den 13feb. Känns kul, men ändå.. inte? Jag vet inte, nu ska jag iallafall gå och sova eftersom att klockan är efter tolv och jag börjar tidigt imorn. SJUKT TIDIGT. haha, 9, men ändå. ÄR GRYMT JÄVLA TRÖTT. Tror jag börjar bli sjuk  - MYSIGT! Men ska försöka uppdatera oftare. Inte för att så mycket händer just nu, men jaaaaaa. HEJDÅ PÅ ER.

My brain tell me ''Dont text him, dont text him, dont text him'' But my heart says ''Text him, you miss him.'' But Im gonna listen to my brain this time.

Tell me I’m a screwed up mess
That I never listen, listen
Tell me you don’t want my kiss
That you need your distance, distance

 


At schoooooooooooool

Har lunch just nu, ska ha matte om några minuter, sen slutar jag. Gick snabbt idag, haft två lektioner bara!
Ey, really nice. Yep. Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här, bara skriver för att hålla bloggen lite uppdaterad nu när jag inte vet vad jag ska skriva. Förhoppningsvis kommer jag igång igen. We'll see about that. Vi hörs! :)

Skinnjacka & Converse

Yep, som rubriken lyder, här snöar det och är ca 1 minus, men till och från 1+ också, men ja, jag har alltså skinnjacka och converse idag. Har längtat i flera månader efter det nu. Men iallafall, sitter i skolan nu och har ''so'' men typ att man får jobba med det man behöver och så, blablabla, orkar inte just nu bara. Har inte så mycket att säga, livet flyter på, vi bor i en stor lägenhet nu, har ett jättestort rum med två väggar snart fulla av posters med One Direction, en garderob, hylla och byrå, är inte klar än, så visar bild när det är klart. Mina betyg är påväg hit till Bessemer nu, för dom i Leksand har skickat det, helt awesome, vart massa missförstånd och skit, men ja, det löste sig. Efter den här lektionen har jag lunch till halv 1 typ, sen har jag geografi, smarthuvudet som jag är glömmer geografiboken hemma, så får se hur det går, sen samhäll och så matte. Sluter tjugo över tre idag, SEGT. men ah. Hejrååååh!