Live life for the moment because everything else is uncertain!

When I'm losing my control, the city spins around, you're the only one who knows, you slow it down

Rubrik från låten ''Look after you'' antingen med min favorit, Louis Tomlinson, eller från bandet The Fray, har dock aldrig hört deras version. Kanske man ska göra? Jag vet inte. Just nu sitter jag i skolan och har lunch, efter skolan blir det fika med moster. Kanske ska gå och kolla vad det är för käk.. Om jag orkar.. Så segt och kallt att gå till matsalen, biblioteket är ganska varmt. Snart är det helg och fan så jag längtar. Ska ändra bloggdesignen och börja blogga mer igen. För att just nu känner jag att jag har lust till det. Lägga in massor av foton ska jag också göra. Men ja, ni får ha de så .. bra? Uppdaterar sen. Hejdå!

Väntar på bussen

Snart går jag till bussen, sitter just nu och kollar på teve. Vet inte vad jag ska skriva.. Alls.. Haha, hejdå!




I just want to sleep..

Hej, sitter i skolan.. Jätteroligt. Fast nej. Jag är så trött och det är fucking måndag. Har knappt gjort nått idag för att vi inte hade nån lärare på mattelektionen från 9 till 10 i 10, så får se nu om han kommer. Fattar noll av matten jag håller på med. Yay. Haha nej, men hm, hur ser min vecka ut?..
 
Måndag(idag): Skola, ingen aning.
Tisdag: Skola, ingen aning.
Onsdag: Skola, ingen aning.
Torsdag: Skola, ingen aning.
Fredag: Skola, Borlänge, Chilla.
Lördag: CHILLA
Söndag: CHILLA.
 
Alltså, har all tid i världen att blogga, haha, suck, hoppas bah jag kommer ihåg det. Kanske ska fixa bloggdesign snart också! MHMHMHHM, jag har inget liv nej. Näe.. Nepp, nääääeh.. HEJDÅ.
 
OLD PICTURE. lol, emo och fin, jao, svart nagelack, svart hår, svart smink, svarta kläder. MYSIGT.

Sitter hemma hos Sandra.. Mitt ute på landet..

Hej bloggen... Jag sitter hemma hos Sandra, idag har vi varit på café och sedan drog vi till mig och hämtade min kamera, åt lite godis och pratade.. Sen fick vi skjus hem till Sandra och nu sitter vi här och ska snart spela barn geni.. Hahha, ja, vi är töntiga och kan absolut ingenting. (IVBARN) Sen efter det får vi se vad som händer! Knäppa lite kort kanske. Eller nått? .. Hejdå..
 
EMO, GAMMAL BILD FÖR ATT FYLLA INLÄGGET LITE..

When you feel so tired, but you can't sleep..

Som rubriken lyder, kan inte sova.
Jag vill sova, men ligger och tänker alldeles för mycket, på allt. Allt är konstigt, men ändå inte. Jag funderar på hårfärger, fotografier, julen, och en massa annat.. Vill kunna göra något jag är bra på och glömma att jag existerar, bara för en natt..




Skoooooolaaaaaaaa

Jag sitter i skolan. Har so, lag och rätt. Yay. Saknar A. Har tråkigt. Gjorde detta i 7an förhelvete. Bloggar sen. Hejrå!




Goddag.

Helloooo, idag är det tisdag och jag har för några dagar sedan fått problem med svanken. Så ingen skola, var i skolan igår och gjorde matteprov. Såatteh, ah, sen har jag varit dålig på att blogga. Hade gjort det mer om jag hade en dator på rummet, höhöh. Spela roll. Nu ska jag fortsätta lyssna på One Direction.



HEJ, eller nått

Kväll.. Igen. Imorgon ska jag sova ut. Typ. Var hos doktorn idag och kollade min hals, men dom hittade inget, så vi får se km det är början till något eller om det har varit. Har värsta hostan också, så drygt. Och sugen på kebab är jag också. Aja, ska lägga mig nu. hejrå!



7 Oktober

Tjaaa. Skrev imorse att jag inte visste vad vi skulle göra idag, så efter det blev det frukost, sen gick jag ut till kaninerna och min älskade Putte är sjuk tror jag, han reagerar inte, så stod där och grinade bra länge.. Efter det blev det att åka till rättvik en snabbis, sedan till sågmyra och lämna tillbaka ett par byxor, sedan vidare till borlänge där vi gick på rusta, sen till en pizzeria, käka både hamburgare och kebab, så jävla gott <3 Men sen så åkte vi till rusta igen för jag skulle in och köpa en matta med "englands" flagga, eller det är ju storbritanniens, men ah, skitsamma, sen vidare till öb där jag hittade en stor playboy affisch jag ska sätta upp. Vi letade efter tapeter, men hittade inga, så vi ska kolla igen imorgon. En blev det åka till coop.. Efter allt detta åkte vi ut till mysiga Gustavs och fikade, sen väl hemma så kollade jag Putte, han verkar lite piggare.. Imorn blir det tandläkarn osv. Nu, ska jag vila min hals, hosta och sova. Godnatt!

Käket!

Min fina..

GODMORGON!

Ligger fortfarande i sängen och är lite halvtrött. Vet inte riktigt vad vi ska göra idag, hoppas på nått kul.
Nu är jag hungrig, så fruuuuukost häääär kommeeeer jaaaag! typ? hejrå!

Rättviks marknad idag.

Varit på rättviks marknad nästan hela dagen. Sen käkat på Mitti. Köpte en obey keps, vit och lila, ett mobila Tt skal, två affischer, en på Louis Tomlinson och en på Harry Styles, och en klubba. Sen fick jag en liten pandaballong och sängkläder av Lina och Klas :)
Pusshej!



Funderar på ny design, men vet inte om jag orkar göra någon.

Funderar på ny design, men ah, orkar nog inte göra ikväll. Klockan är redan halv tio. Suck, dagarna går långsamt, sen när det äntligen blir kväll så försvinner dom på en gång. Haha, orkar inte.. Men jaaaaaa, vet inte vad jag ska skriva, har ont, för att jag ramlat med moppen.. Två gånger.. Första gled jag och moppen föll på en gräsmatta och andra gången rakt in i en vägg vid garaget, samma ben båda gångerna. Men jag överlever och det kunde varit värre, även fast jag klagar mycket. JAG VET INTE RIKTIGT VAD JAG SKA SKRIVA MER, caps, medvetet också! Men, hejdå!
 
 

Fotade grannens kattunge idag.

Grannens kattunge.
04/10-2012

 


Skolan just nu.

Är i skolan och har IT, tydligen ska vi hålla på med tabeller och göra vårat schema, det går inte bra alls.
För det första stämmer inte tiderna, för det andra, slutar jag olika tider varje dag, för det tredje, JAG HATAR ATT GÖRA DETTA. Sen har jag inget schema jag kan skriva av, så vet inte ens vad jag har för lektioner, så detta skiter jag i nu. Det är inte värt det, kunde gjort något vettigare, typ matte? Ahfyfan, hejdå.
 
 
Tumblr_mau23ujzpx1rez9alo1_500_large

Hello October.

Nä, jag vet att jag inte uppdaterat, har liksom inte orkat. Vet heller inte riktigt vad jag ska skriva, lol. Men uppdaterar imorn istället! Godnatt.