Live life for the moment because everything else is uncertain!

Hoj, kompisar!

Jaaaaaaharu, näe, men vad har dagen bjudit på idag? Typ inte mycket. Vaknade runt halv tolv, gick upp efter ett tag och gjorde kaffe, sen kom mamma hem och vi drack lite kaffe på balkongen och .. sen vet jag inte så mycket mer, satt nog vid datorn? Sen var vi till coop och käka efter det och blablabla, bara varit hemma, tog en liten promenad runt området nu på kvällen. yep. Har inga bilder från idag ens, gud vilket kul liv jag måste ha? Nej, men funderar på att knäppa MINST en/två bilder varje dag för att göra inläggen på bloggen roligare. Ah, men vi höööörs! :)

Summer is the best shit ever.

 

Waynes Coffee and other things.

Hello people! Dagen idag började med att jag vaknade elva, slängde på mig kläder och drog till stan för att möta upp mamma där, så gick vi några ärenden där och sedan till Waynes och drack kaffe, efter det ner till Dollar/Rusta/Ica Maxi och kollade och handlade lite, slutligen köpte vatten på Lidl och gick hem. Så sjukt äckligt varmt ute, stod 16 grader på termometern innan jag klädde på mig, så tänkte att långa shorts och tshirt skulle passa lagom, men detta stämde då inte, skulle tagit korta shorts och linne. Fyhelvete. Nu är det verkligen sommar!
 
Fick ett hjärta i latten ♥
 

Ligger i sängen och kan inte sova.

Klockan är halv två och här ligger jag och tittar rakt ut i mörkret i mitt rum och lyssnar på musik.
Hmm.. Yup. Vet inte vad jag ska göra, så bloggar ifrån mobilen nu. hah..


Bild från idag; tog ett bad och drack kall latte ifrån Starbucks. Dock köpt på affärn. haha..

Ugh, jag vill så gärna blogga..

Men jag har ingenting att skriva om och inga nya bilder att lägga in. Vill ändra desingen,
men det går inte som jag vill. Uh, så trött bara!

Inspiration from We ♥ It - Bedroom.

Large
9b4f85bcbd111ac1e930cb129a5368b1_large
Tumblr_mjwuz0oot01s3ng6fo1_500_large
536897_469454439789149_1377288_n_large
 

Take me to London

En vacker dag är jag i den vackra staden. Faktiskt. Har till och med börjat kolla lägenhet där borta. Visserligen har jag börjat kolla efter lägenhet här i Sverige också, för att kunna ''lära mig'' att bo ensam och sen spara lite pengar. 
Men jag ser fram emot att inom 2 år så är jag där borta. Jag har kollat på bloggar, bilder och allt möjligt, så jävla underbart det verkar vara. Jag kan verkligen inte vänta, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men att bo ca 15-20 minuter ifrån Oxford Street & Big ben, att kunna dricka en kaffe på starbucks varje dag, att få inreda en lägenhet som är på 10 våningen och ha utsikt över hela stan, det är en stor dröm. 
Large

Sveriges Nationaldag '13

Solig dag, grillfest, mys!
Några bilder är snea, vet dock inte varför!?'