Live life for the moment because everything else is uncertain!

Grillning.

Blir grillning ikväll hos morbror. Yay! Men tills dess har jag inte en blekaste av vad jag ska göra. Så.. Nu sitter jag bara vid datorn på golvet i mitt rum och tittar på bilder på tatueringar, ska tatuera mig snart, förhoppningsvis. :)
 
Bild på min rosa ljusslinga för att fylla inlägget, oops. Mobilbild!
 

Sea

Lite mobilbilder, sista bilden är lite suddig, ville zooma in och få en bild på båten, men ah, gick ju som det gick!
 
 
 

Well, hello bloggen, nu möts vi igen!

Hej på er! Nu bloggar jag igen, CHOCKANDE?! Ja. Ehm. Jag har sugit på att uppdaterat den senaste månaden. Eller ja, jag har inte uppdaterat alls den senaste månaden, höhö. Men vad ska man säga, uppdaterade 12 Juni senast. Så från dess har jag firat midsommar (Grillning hos moster först - planerade att festa med kompisar på kvällen så drog in till Leksand men det började tyvärr spöregna, så var bara där ett tag och drog hem efter 3 timmar eller så, svinkallt var det.) , sen har jag shoppat en helvetes mycket, grillat då och då, varit på stranden lite grann och solat på balkongen. Jag har även umgåts med kusiner och lite sådant. Och jaaaaaaaaa, vad ska man säga mer..?
 
Just nu sitter jag och kollar på folks bloggar, folk är ute på semester och ute med kompisar och shit, alla mina kompisar bor i Leksand och jag har inte några pengar att åka på någon semester. Jag skulle vilja utomlands, New York för shopping, Spanien för att sola och bada, London för allt annat. Bara åka runt och se en massa saker, men det är väl inte konstigt? Alla har ju drömmar.. 
 
Det spöregnar ute, har regnat nästan hela dagen idag, var dock in till stan med mor och syster, morsan skulle träffa en kompis där, så jag och syrran skulle shoppa lite, blev bara lite underkläder, hm. Ajo. Tjohej på er!