Live life for the moment because everything else is uncertain!

I was so stupid for letting you go, but I - I - I know you're still the one

Hejsan, hej, hallå, hello, tja, tjena, tjenare, goddag, halloj, hoj, osvosvosv.
Men iallafall HEJ, och välkommen till min trååååkiga blogg. Nejmen, jag har haft så mycket att göra dom senaste dagarna, så det har liksom inte blivit aaaav. Iallafall, just nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik, har varit till öb idag sen hem och käkat med syrran och sen lockade jag håret lite, hehehe, färgade det igår nämligen, blev verkligen rött, inne syns det knappt, men ute, WOHA, vad rött. Kanske får ni se en bild senare, nu har jag ingen alls. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, julen är över, snart är det nyårsafton och sedan ett helt nytt år. typ ja. hejdå.. heheh..
 
 

Ändrat designen igen nu, ska fixa headern så snart som möjligt.

Kände att det andra designen.. JUL designen var rätt tråkig. Såatteh, hej tjejiga rosa blogg, som kommer vara full av One Direction, haha ;) Nej, men aheee, fixar header seeeeeeeeeeen. Hejdå. Ska sitta vid twitter, vilket mitt nya liv består av. - Randiga tröjor, twitter, te och sånt. heheheh, nej, hejdå. på riktigt. hejdå.

Today, 21 years ago, a hero was born. My hero, Louis William Tomlinson.

Alla fem är visserligen mina hjältar, men det finns två speciella och Louis är en av dom.
(Den andra är Harry ifall ni vill veta.)
 
- Idag fyller Louis 21 år. Fast han ser yngre ut.
Han är en av dom personerna som har fått mig att tänka om, tänka att kanske finns det en chans att bli det man verkligen vill.
Han har en magisk röst, ett underbart utseende och världens vackraste léende.
Åh, älskade Louis Tomlinson, grattis på födelsedagen!
 

Jag är dålig på att blogga osvosvosv.

Jag vet, jag är jättedålig på det. Dom senaste dagarna har jag tillbringat till att läsa fanfictions, med Larry Stylinson, är totalt förälskad i Harry och Louis, och varje gång jag tänker på dom så blir jag glad, sen kommer jag på min ålder. Snart 18 år. Och förälskad i ett pojkband? Jag kan säga att jag inte känner mig som 18, jag känner mig som 14 - 15. Det är lite konstigt, men jag gillar inte att jag växer upp, jag älskar att driva med folk och springa runt och dryga, jag älskar att gunga och vara barnslig, hade jag inte vart det hade det inte varit jag. Jag känner mig inte som 18, även fast jag snart är det, det är bara 58 dagar kvar dit. Men ja, vad ska jag säga om det? Det spelar inte sån stor roll, jag älskar One Direction, jag gillar dom nog till och lite mer än vad jag gjorde med Tokio Hotel. Visserligen hade jag bilder på Tokio Hotel på hela väggarna, tröjor, väska och har till och med en dvd, hade en mapp med över 100 bilder på dom på datorn och tittade jämt på videos med dom på datorn och läste ofta fanfictions, ah, så förälskad jag var i dom, några år senare slutade jag lyssna på deras musik mer och mer, jag i stort sett tröttnade. Började lyssna på massor av annat i 2 år ungefär. Sen började jag lyssna på One Direction och jag föll på en gång för dom charmiga pojkarna, så man kan säga att jag är totalt förälskad i dom nu, jag kollar på videos, har massa affischer (ska skaffa fler!!!!) ska försöka köpa båda deras album och deras dvd, sen ska jag köpa deras 3D film som sägs ska komma ut nästa år, jag ska verkligen försöka få tag i biljett ttill deras konsert som ska vara här i sverige den 8 Maj. AAAH, JAG HÅLLER PÅ ATT DÖÖÖ.
 
oneone

And I will be strong, even if it all goes wrong.

Ligger i min mjuka säng och tänker på livet, det där underbara tonårslivet som man verkligen vill ha.. Mina tonår är snart slut, antar jag. Jag kan säga så mycket som att jag fyller 18 i Februari, sen då? Jag går ut IV med betyg till sommarn, ska börja en riktig linje på gymnasiet som 18½ år, tar studenten när jag är 21, om allt går som planerat. Och då är jag vuxen, jag ska alltså om 3½ år bara helt plötsligt skaffa mig ett jobb, klara mig själv och skaffa en egen familj att ta hand om och att vara med? Jag skulle kunna åka på resor och leva livet, men jag vill inte vara 30 år och morsa till mitt första barn, okej om det är 3 eller 4 barnet, då är det helt okej. Men just för mig känns det inte bra. Alls. Sen är ju alla olika, så jag kritiserar inte någon ifall dom får sitt första barn runt 30 års åldern. Verkligen inte, det finns dom som får det när dom är 35-40 också. Självklart är det bra för barnet, då har man förmodligen stadig ekonomi och ett jobb och utbildning och sådant. Nu vill jag inte hänga ut dom som inte har en utbildning/jobb, dom försöker på sitt sätt. - Men åter till mitt ''tonårsliv'', som många tonåringar, vill jag också bli något, många vill bli fotograf, designer, musiker, sångare, stylist, frisör (tänker då i tjejernas banor, möjligt vissa killar också.) och jag har velat bli fotograf i flera år, men sedan kom jag och tänka på hur höga poäng man måste ha för att komma in på den linjen, så drömmen sket sig och jag var tvungen att tänka i andra banor, började tänka på att bli målare, gå bygg & anläggning, men insåg att det inte alls är roligt och jag vill ju göra något jag verkligen gillar. Jag har alltså börjat tänka på att plugga arslet av mig för att kunna komma in på estet, (ett högskoleförberedande program) med dom där ''högre'' betygen, men att kanske gå musik, för att bli sångare, en riktigt stor artist en dag, åka till LA och spela in en skiva, få skivan såld till miljontals folk, åka på turne runt i hela världen, träffa andra kändisar och leva livet. Skulle vilja ha ett eget privatflygplan. - Det är alltid bra att ha drömmar, jag vill verkligen inte bli fast med något skitjobb som städerska eller donken (Det är absolut inget fel att vara det heller, det är bara inte min grej, jag tycker det är bra att det finns folk som jobbar som städerska och på mcdonalds)Mcdonalds eller städerska är verkligen inte min grej. Men hela den här drömmen om att få sjunga inför miljontals folk och allt, det kanske inte blir så, men det är ändå en dröm. Jag kan hinna ändra mig 3045495 gånger under det halvåret som jag går IV, det vet jag aldrig.
 
En ganska stor dröm jag också har haft är att gå high school ett år i England eller USA, som utbytesstudent då, men det är försent, det är bara 14-18 år. Om jag ska plugga utomlands lär jag gå Collage, eller någonting. Men high school skulle verkligen vara en upplevelse. Lyckligt lottade dom som fått den chansen.
 
Jag vill inte bli vuxen, inte än, jag vill inte fylla 18. Visst, man kan ju säga - åh, jag vill fylla 18, då kan jag supa mig full på krogen, gå på fester, tatuera mig, köpa cigg, osv, men det är liksom det som är hela grejen. Visst, jag kan ta en runda på krogen, dricka och ha kul. Men jag röker & snusar inte, så det behöver jag inte köpa, jag får redan tatuera mig, så det behöver jag inte ens tänka på och för dom som inte får pierca sig förrän 18, JAG TYCKER SYND OM DOM, jag fick det efter jag fyllde 14. Så, ja, jag vill inte fylla 21, jag kanske inte ens klarar att ta eget ansvar, tänk om jag misslyckas helt? Tänk om .. Äsch, borde inte skriva så, då kan jag få sitta hela natten. Men jag funderar riktigt starkt på det där, jag är glad att jag gått IV i 1 och ½ år, och att jag äntligen bor hemma igen, att jag får bo hemma tills jag tagit studenten, mycket hinner hända på 3½ år, jag kanske känner mig mycket säkrare redan om 1 år, visst känner jag mig halvt säker nu, visst skulle jag vilja ha en egen lägenhet och sådant, men jag har börjat tänka lite längre, klarar jag det? Jag som knappt kan laga mat, vad jag vet, brukar ju inte göra det så ofta, jag som är så lättskrämd jämt, skulle jag då klara ett helt eget hushåll? Man vet aldrig, visserligen, skulle säkert vara helt underbart och få designa en hel lägenhet precis som man vill ha den, utan att någon annan kommer och bestämmer.
 
Oj, ser att jag skrivit en hel bibel, wooops, hoppas ni orkar läsa ändå!

Tidsfördriv.

1. Tre namn jag lyssnar till: Amanda, Manda och typ ''du''
2. Någonting jag tycker om med mig själv: Öhum, min coola klädstil! :D
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Allt.
4. Detta är jag rädd för: Att bli lämnad, att bli för mycket hatad, kryp, dö. osv.
5. Tre saker jag vill ha varje dag: Strumpor, (haha, konstigt, men hatar att vara utan.) sen typ musik och mat.
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Sluta prata, låta bli att duscha och typ sluta äta pepparkakor..
7. Detta tycker jag om att göra: Sjunga, lyssna på musik, fotografera, vara med bästis, äta skräpmat.
8. Detta vill jag göra just nu: Käka kebab, haha, varit fett sugen på det i flera veckor.
9. Bästa känslan: När jag skrattar/ler asofta en hel dag så att jag får träningsvärk.
10. Värsta känslan: Deppig, känna sig utanför, tankar som kommer när man inte kan sova..
11. Egenskap jag gärna vill att min partner har: Haha, no idea, har inte en partner.
12. Är jag kär just nu?: Ja.
13. Jag vill gifta mig: Självklart.
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: Oj, massor tror jag ..
15. Min käraste ägodel: mobilen eller kameran..
16. Något jag vill ha i present: En dator, pengar till piercingar och tatueringar, pengar till att fixa alla kåpor till moppen..
17. Detta har jag på mig just nu: Pyjamas, underkläder.
18. Favoritkläder: Ehum, på sommarn, linne och jeansshorts, på vintern, tajta jeans och stor tröja, eller stora jeans och tajt tröja, eller tajta jeans och tajt tröja, eller stort alltihop. - VET INTE.
19. Favorit djur: Hund, katt, kanin.
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: Allt möjligt.
21. Favoritlåt just nu: Change my mind med One Direction
22. Roligaste ämne i skolan: Ehum, so, om jag måste välja av dom jag har..
23. Tråkigaste ämne i skolan: Om jag verkligen måste välja, no, matte och idrott..
24. En bok jag gillar: Harry Potter böckerna, älskar dom, lol.
25. En film jag älskar: Oj, massor..
26. Favorit tv-program? Ehum gillar allt möjligt, från 2½ men till gossip girl, såatteh.. Men skippar gärna family guy.
27. Favoritdoft: Alltså, herrparfym <3
28. Detta äter jag gärna: Donken, kebab, nudlar.
29. Dricker helst: Mjölk, Sprite, Sockerdricka, typ.
30. Favoritgodis: Ahlgrens bilar, lakrits, sockrade/saltade jordgubbssnören.
31. Hit vill jag gärna åka på semester: Självklart vill jag till något varmt land som Gran Canaria eller Grekland eller Thailand, men hemskt gärna vill jag åka till England, New York, Köpenhamn, Irland, alltså, ja.
32. Färg på mina ögon: Bruna ._.
33. Min längd: 156
34. Jag tror på: Typ inget just nu, haha,
35. Jag spelar: Typ massa spel på mobilen bara.
36. Person jag beundrar: Bästis.
37. Så här bor jag: I en lägenhet med morsan och syrran.
38. Antal döda krukväxter i hemmet: Haha, vet inte.
39. Det här tänder mig: Vafan är detta för fråga då?
40. Det här gör mig avtänd: Öh.
41. Favoritfärg: Rosa, svart, vit, grå, typ.
42. Favoritcitat: Eh, vet inte.
43. En hemlighet jag vet: Kan jag ju inte säga, då är det ju ingen hemlighet..
44. Bästa present jag fått: Eh, vet inte,
45. Senast köpta skiva: SKIVA, hahahha, nej, jag vet inte, :(
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Eh, inget
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: Everything
48. Udda förmåga/egenskap: HAHA, inget..
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: Panda, haha, nej, vet inte.
50. Vad lyssnar du på just nu? One Direction
51. Vad har du gjort/ska du göra idag? Typ vandrat runt här hemma och inte gjort nått alls, haha, ska sova om ett tag.
52. Var är dina föräldrar födda? Eh, Pappa i Örebro, Mamma i falun eller ludvika.
53. Vad är det senaste du installerade på datorn? Photofiltre
54. Vilken är din favoritcafé? Selmas är rätt najs, men alla ställen dom har kaffe latte på, haha.
55. När badade du i en pool senast? Beror ju på vad för pool.
56. Har du varit med i någon skolpjäs? HAHA, en gång, aldrig mer.
57. Hur många barn vill du ha? Haha, vet inte, ett till att börja med.
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Dansband, kanske, eller nått
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? Näe.
60. Vad har du för TV-kanaler? Haha, vet inte vad alla heter.
61. Har du åkt moped någon gång? Japp, kör ju till och med (H)
62. Har du busringt någon gång? Ja, har väl kanske hänt.
63. Har du fått felparkeringsböter? Nej.
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? bungy-jump vill jag prova.
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Haha, åbo hamn... i finland.
66. Har du en egen trädgård? Balkong? xD
67. Vilken är din favorit bland tecknade/animerade serier? Eh, vet inte :(
68. Kan du alla orden i nationalsången? Ja,
69. Badkar eller duschkabin? Badkar
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Vet inte, o.o
71. Favoritpizza? hatar pizza
72. Chips eller popcorn? popcorn.
73. Vilken färg på läppstift använder du? Inget alls.
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång? Eh,
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? nej
76. Apelsin- eller äppeljuice? ingeeeeet.
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Det var så längesen att jag inte minns.
78. Favoritchoklad? Äter inte choklad.
79. När röstade du senast? Är för ung.
80. När åt du en hemodlad tomat sist? Äter inte tomat.
81. Har du vunnit en prispokal någon gång? Nej.
82. Är du bra på matlagning? Nej.
83. Klarar du att tanka själv? Ja, hah.
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på tv? HAHA, nej.
85. Pepsi eller Coca Cola? Inget.
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? nej, har aldrig jobbat.
87. Vad var det senaste du handlade? Godis.
88. Har du kräkts offentligt: Nej,
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? ehum, båda?
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?Kanske.
91. Har du ringt något betalnummer? Nope
92. Kan man vara vän med sitt ex? JA!
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast? Eh, jadu?
94. Hade du mycket hår som liten bebis? Nej, tror jag inte.
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? Inget alls.
96. Vad har du i din väska? Använder inte väska
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig: Smsa och lyssna på musik.
98. Vad är du tacksam för idag? Mycket.
99. Vem är den snyggaste personen du sett? Louis Tomlinson.. Och Harry Styles.
100. Var detta test roligt? Njae. 

❄Andra advent.

Ja, jag vet, det är mitt i natten, men ändå, det är andra andvent, det är söndag, klockan är efter tolv osvosvosv. Nejmen, igår pyntade vi julgranen och allt börjar bli fixat och snyggt här hemma, så kommer det vara tills vi flyttar till större lägenhet. Alltså, jag älskar Sandviken. ♥ Sen på måndag får vi se om rektorn ifrån Bessemer ringer och sånt, sen ska jag även fixa ID kort nästa vecka och sånt där.. Nu ska jag nog snart sova, mina ögon är hemskt elaka och stänger sig hela tiden, jag har liksom inte ens gjort dom något?!?!?!?.. Men ja. Vi hööööreeees!
 
Försökte få en hyffsat bra bild på Julgranen utan blixt, vet dock inte om jag lyckades så bra?

Ska faktiskt gå och lägga mig nu..

Ska gå och borsta tänderna och sätta på mig min pyjamas och lägga mig, faktiskt, blev inte så många timmars sömn igår natt med tanke på att mamma kom hem sent med mina saker och sådant. Sen  blev det rätt tidigt imorse också. NIO, för er som undrar. Typ. Men ska bli skönt att sova, om jag somnar när jag väl lagt mig.. Hah. Godnatt!
 
Passande bild också, Louis Tomlinson i pyjamas!
 

Baby, you light up my world like nobody else..

But baby if you say you want me to stay
I’ll change my mind
Cause I don’t wanna know I’m walking away
If you’ll be mine
Won’t go, won’t go
So baby if you say you’ll want me to stay, stay for the night
I’ll change my mind.

Oh, his eyes, his eyes, make the stars look like they're not shinin'

A73jdsicqaashl7_large
 

Sandvikenbo!

Bor äntligen i Sandviken igen. Har fixat min vägg, som jag kommer få fixa igen när jag får eget rum och vi flyttat till större lägenhet. Men ah, allt är så bra just nu. Måste vänta på att lite pengar ska komma in på mitt konto, så jag kan gå och handla mjölk eftersom att mamma kommer hem ikväll. Så idag har jag och syrran umgåts massor med våra kära kaniner, som mår hur bra som helst, trots resan, väldigt nyfikna ute. Så söta så. Och så har vi tvättat/hängt tvätt, ätit, chillat, städat och nu sitter vi vid varsin dator, hon i sitt rum och jag i min säng. Happ.. Har inte så mycket mer att skriva, faktiskt. Men vi hööörs!
 
 
Mobilbild, mörkt osv, kvaliten är skit kass..

Och att jobba när man har en massa skit att tänka på?

Nej, det funkar inte. Jag orkar inte koncentrera mig på det här fucking skolarbetet, jag tänker alldeles för mycket.. Fan, allt är så jävla underbart.. Fast nä.

❆1 Advent.

Mysigt, med massa minus grader, sol och massor av snö. Snön glittrar väldigt vackert..
Men det enda jag kan tänka på för tillfället är buss/tåg - förseningar och kalla fötter. Men det är ju också alltid trevligt att tänka på.. Haha. Nejmen. Måste duscha och sånt nu, så lär dra. Hejrååh! Och ha en trevlig första advent.
 
 
(Bild ifrån Google.)chrc

☃ 2 December - 22 Dagar kvar.

Bara 22 dagar kvar, längtaaaaar..

ⓈⒺⒼ ☚

Jag är seg som fan, så nu ska jag vila och sätta datorn på laddning för batteriet dör snart.
Så, höööörs, hejrååh.

Headern..

Headern är nog klar, tror jag? Jag vet inte riktigt, är dock för irriterad för att fortsätta för att jag har gjort typ 14 stycken och datorn får nått fel varje gång, så det där får duga så länge. Nu ska jag.. Vänta på morbror och hans familj, dom kommer och hälsar på och så ska jag gå och snacka lite med morsan osv, men ah, hare fint, hejråh..

☃ 1 December - 23 Dagar kvar.

Kör på en liten nedräkning fram till jul. Bara för att liksom.
 

❆ En massa snö ute, och jag har bara joggingskor och jacka..

Det snöade inte när jag drog till Sandviken, så jag har typ ingenting här, men ah, det lööööööser sig. Kan njuta av att titta på snön och kanske gå en promenad, fast har ingen kamera, SUGERRRR. Imorn åker jag till Leksand igen, om inte tågen är grymt försenade pga snön, och så på fredag åker jag igen och tar med lite saker och två kaninisar, för jag och syrran har fixat bur, med mammas hjälp såklart och sen på söndagen åker jag tillbaka till Leksand och är där en vecka, sen åker jag nog hem på fredagen och tillbaka på söndagen och sen på tisdagen den 18 så flyttar jag heeeeem till Sandviken, och mer positiva saker än så har jag - Jag blir utskriven (säger man så?) ifrån socialen för gott. Om jag sköter mig dvs. Haha, men förmodligen gör jag det! Så nu är jag glaaaad, i juletid osv, haha.
 
❄ Men ha en trevlig SNÖIG dag. Så uppdaterar jag när jag orkar igen, kommer förmodligen in massa bilder (från We♥It såklart)