Live life for the moment because everything else is uncertain!

Headern...

Headern är bara tillfällig, kommer byta, men behövde ha nått så att färgerna inte ser helt dumma ut.
hah, sorry, men så är det :D

Tänkte börja lite smått...

Med bloggdesignen, så min blogg kommer se ut som fan, ni får ha tålamod, hinner nog inte bli klar idag.
Men vi får se, jag har inte bestämt hur headern ska se ut än, så det är den som kommer ta tid.
Men nu vet ni iallafall. Pusshej!

I hear the words you say

Har suttit och glott på massa youtube videos hur länge som helst nu, blir så jävla deprimerad över hur fult hår jag har.
Jag måste ha hårinpackning oftare, inte platta det lika ofta och blablabla, ha fläta när jag sover, det har jag hört är bra också. Men jaaaa, vad ska jag mer säga? Nyår imorn och ikväll ska jag duscha. Nyårslöfte har jag inget, kan ju vara ett att slita mindre på mitt hår? Nä, vet inte, har inte färgat det på aslänge, känns askonstigt, brukar färga när jag får utväxt, men inte denna gång. Aja, vi får seeee hur detta blir. Orkar inte blogga mera nu. Och jag ska ändra JULdesignen snart, den blir nog rosa och fin, haha, helt plötsligt har jag kommit in i en period där allt ska vara rosa, det suger nästan.. Eller okej, det får vara lila också, men ah, sen är det ju svart och vitt, men vi hörs.
Haha, januari 2009, när jag precis klippt mig, bad frisören platta mitt hår.
Ser ju likadan ut nu, fast mycket längre hår..

27 December 2011

Jaaaaaa, nu är det efter jul.. Eller nått?.. Eller, det är det.. LoL..
Jag hade en bra jul iallafall, fick en mobil (Samsung galaxy s2.) Fast jag får betala den själv, fast 700:- är färdigt, det betalade Lina, Klas, Mormor & Morfar Göran.. Men det gör inget, 200 i månaden är inte så farligt. Annars fick jag 300:- av pappa, 120:- av bästis, plus ett stort hellokitty gosedjur. Sen fick jag massa godis, en parfym, en bok, ett ljus, en one piece och så ett halsband. Men ah, det var väl det. Julen var bra, som jag sa innan.. Först massa gröt till frukost, sen så gjorde vi inte så mycket fören typ två, eller ah, runt halv tre, så åkte vi till mormor och morfar Göran, stack direkt ner i källan för att kolla på Kalle och hans vänner. HAHA, eller heter det så? Kalles jul, brukar jag säga iallfall.
Men vad ska jag skriva mer? Jag vet inte riktigt.

GOD JUL!

Nu är det ÄNTLIGEN julafton, vi åt gröt imorse och värsta julfrukosten och blablabla.
Sen har vi inte gjort så mycket, vi öppnade några julklappar imorse också, fick en parfym, adidas, rosa, som jag har önskat mig typ aslänge nu, sen fick jag godis och en bok, boken var ju lite kul ''Mitt skitliv'' heter den. Lol.
Men ja, sen efter det så fixade jag mig och lite sånt där shit, sen har vi fikat pepparkakor och sånt.
Nu ska Klas laga mat och sedan ska vi åka till mormor och kolla på kalle, käka och så kommer tomten och vi öppnar julklappar, sedan så kommer vi väl vara kvar där ett tag och efter det ska vi väl hem och kolla på julfilmer. Haha.
Ja, får hoppas på en bra dag, det kommer det nog bli, Oskar går klädd i tomtekläder också, så gulligt!
Men ja, ha en jävligt bra jul nu, så uppdaterar jag nog mer imorn! Hejdå
GOD JUL 


One day left

Okej, inte ens en dag, klockan är typ 8 på kvällen, snart är det julafton, förstår inte varför jag längtar så förbannat, det är väl för att det ska bli kul. Men ja, imorgon bloggar jag nog inget, blir att vara hos mormor typ hela dagen skulle jag tro. Ah, underbart! Men ah, sen på nyår kommer världens bästa vän! Åh jag längtar som fan till det också! 8)
Tomte som står här hemma.
S å,  d å  f å r  j a g  v ä l l  ö n s k a  a l l a  e n  r i k t i g t  j ä v l a  b r a  j u l  !
GOD JUL PÅ ER!

Two days left.

Ja, eller nu är det egentligen en dag bara, just för att det är så sent, klockan är typ tjugo över 5,
iallafall nu när jag skriver detta..
Jag har funderat, funderat på julen, egentligen skulle jag vilja säga ''God Jul och Gott Nytt År'' Till vissa människor, till folk som tillhör familjen, fast jag inte har kontakt med dom, senast förra året firade jag jul med dom. Det känns lite konstigt, hur allt ändrats på ett år. Men det gör mig inte någonting, jag ska ha en jävligt bra jul. Det måste jag ha. Jag menar, julfrukost, julmaten, julklapparna, jultomten, mormor och morfar Görans hus, tomtar överallt, familjefolket, det kommer bli bra har jag bestämt, inte lika rörigt som förra året, jag säger inte så för att det ska låta som att det var en förjävlig jul, men det var det ju inte, det var bara mycket folk, det var saker och presentpapper överallt, därför ska den här julen bli skön, dessutom kanske BÄSTA Anna komma till nyår, det kommer bli underbart bäst.. Jag kan ju alltid hoppas. ♥

Three days left.

Tre dagar kvar, bara, till jul, julafton, så jävla underbart att jag ska äta ihjäl mig och bara försöka ha det bra.
Och imorgon får jag jullov, det kan faktiskt behövas!

Ja, jag vet att jag varit dålig på att uppdatera, men det är så, orkar inte blogga så ofta just nu, vet inte varför, tappat lusten för tillfället, men det gör ingenting, inte för mig iallafall och ni som läser klagar inte direkt. Så ja, vad ska man säga? Dom senaste dagarna har gått bra, typ? Idag var det volleyboll hela dagen, rätt kul att se alla utklädda, (ja, alltså man fick vara det om man ville) Jag önskar jag tagit med min kamera, men icke, den tänkte jag inte på, det var brandmän(både pojkar och flickor) och så jättebebisar, alltså, typ 5 tjejer som hade one piece och napp, haha, söta saker. Sen såna där dansare, med korta, korta kjolar, haha och sen var det superhjältar, doktorer, krigare, grottmänniskor. Ja, allt möjligt helt enkelt.
Nu, ska jag inte sitta här mer och skriva, ska spela spel på datorn, jag är ganska beroende av det (a)
och massor, massor, massor av snö har kommit, vad vore en jul utan snö egentligen? Ingenting.



And a part of me will stay here

Men dålig uppdatering, känner mig lite dålig här jag. Ja, både på att uppdatera plus att jag förmodligen är sjuk, känner mig hänging just nu iallafall. Just druckit te. <3 Haha, men det blev kallt så snabbt, tror jag hade för mycket mjölk i.

|15/12-2011|
Igår så när ajg vaknade hade jag asont i örat, så tog en panodil och så fixade jag mig och åkte till skolan, sen typ började jag få ont i örat igen, så vid lunch så gick jag hem. Fixade lite här hemma, sen gick jag och la mig, men nää.. Håller precis på att somna, då kommer Lina och Alex hem, Alex stod och ringde på ringklockan typ 50 gånger, så jag var ju tvungen och gå upp. Sen satte jag mig i soffan och sen satt vi och pratade och sånt. Sedan gick Lina och Alex och hämta Oskar på dagis, så jag satt här, Elias höll på med något pyssel i köket och så kom mormor och morfar Göran på besök, satte på kaffe åt dom och så kom Lina hem, vi fikade lite och sedan busade jag med Oskar och Klas kom hem där nån gång också, satt i soffan då tror jag.Sen skulle vi åka och handla, det var så fullt i affären och kö i typ 20 minuter för att det var någon slags reagrej. Efter det käkade vi på mitti (DÄR KAN MAN SÄGA ATT JAG ÄR SJUK) Jag orkade inte ens äta upp en hel hamburgareeee... SJUKT. Det var ändå en 90g, jag brukar i vanliga fall ta 150. Suck, sen gick vi in och handlade lite igen och sedan så tog vi det lungt resten av kvällen. Gick och la mig ganska tidigt tror jag, halv 11? Jag vet inte riktigt, somna på en gång, för jag minns ingenting.

Idag, sov till 10 ungefär, vakna av att jag var pissnödig, är trött nu med, men det får man stå ut med. Idag är det fredag, superskönt, vi ska kolla på film ikväll, en julfilm, haha (a) Men jaaaaaa, vet inte vad som händer mer idag, vi får se. Så uppdaterar kanske senare (om jag orkar och kommer ihåg, vill säga..) Vi hörs! ♥

Really bad update!

.. Som rubriken säger. Grymt dålig uppdatering alltså, även fast det var i förrigår jag skrev. Brukar blogga oftare, men är så jävla trött på bloggdesingen jag har, så det är inte kul. Men håller på att försöka fixa en nu.

|13/12-2011|
Igår alltså, så var det lucia firande i skolan, esteteleverna (musik) gick tåget tror jag. Så vi började klockan åtta istället för elva. Så efter Luciatåget i kyrkan fick vi gå till skolan, fika och sedan så hade vi rast en halvtimme, då klockan var tio och vi hade matte till elva. Sen fick vi sluta, efter vi slutat gick jag, Lollo, Sandra och Micke till matsalen och käka lite, sen in på noret, Micke dissade oss vid biblioteket, så vi gick runt och tittade i dom små affärerna som finns och sånt, sedan vidare till brandmannen där vi mötte Emma, satt och snackade ett tag, sedan kom Emma och Sandras buss så dom åkte och jag gick hem, var hemma vid 1 tiden, kollade på tv, satt lite vid datorn och så åkte jag och Lina och handlade och efter det hämtade vi Oskar, när vi kom hem igen fikade vi och lite sånt, sen upp till Eva och Totte och hjälpte dom med deras dator och så hem och titta på tv, sen satt jag vid datorn ett tag, eller ett tag och ett tag, ganska länge du, sen käka vi och jag satt lite mer vid datorn efter maten (tror jag? kommer fan inte ihåg) sen höll deguerna på att rymma, så Klas var tvungen att spika fast ännu en bräda (Alltså, våra små söta djur, som biter hål i buren) och så satt vi och prata i köket ganska mycket och blablabla, så ja, sen gick jag och la mig! Haha..

Idag, däremot, har jag varit i skolan heeeeela dagen. Jobbigt. Inte gjort nått speciellt, prov första timmen, men blev klar, så jag hade rast från halv nio till fem över nio och sedan så hade vi studietid, men vi skulle kolla på film, det var nån sån där tråkig action film, satt och lyssna på musik bara, haha, men sen så hade vi lunch och så var det typ 10 minuter kvar av filmen, då satt jag vid datorn, för dom började tidigare och så efter det var det studietid, så jag satt och jobbade engelska och är klar med alla 20 kapitel nu! På en termin, inte dåligt. Men ah, sen hade vi svenska, då jobbade jag med nått sånt där konstigt ''intressetest'' sen slutade vi och jag gick hem, så har suttit här och haft det mysigt vid teven och datorn idag. Hah, vet inte vad som händer sen, blir nog kanske en dusch och lite käk. Ingen aning.. Men ha, orkar inte skriva mer just nu, sak fortsätta med designen.. Vi hörs 8D

Wake me up when december ends

Nej, jag kom inte på någon rubrik, ska fixa tvätten och sen så lägga mig.
Hör hur sängen ropar på mig, men har kläder i maskinen som jag ska ha imorgon. Imorgon rär det luciafirande i skolan och jag slutar klockan elva redan. Haha myspys, drar nog på mig ett par mjukis bara. Ah, får se. Godnatt. ♥
Typ så känner jag mig nu.. Haha. Hejdå
och föresten, önska mig lycka till med att sova.
Sover aldrig riktigt bra, hoppas jag gör det inatt.

Christmas

Jag har köpt julklapp åt Anna idag, olyckligtvis måste jag köpa en ny för att den gick sönder. Men det gör ingenting, det gör jag så gärna, sen ska jag köpa lite mer också.. Sen har jag varit i Falun idag, för att gå på ett möte, som tovadå? En kvart? Fyfan, sjukt läskig läkare också. Usch, sen var vi in på rusta, ica maxi och käka på donken innan mötet, och ja, trevlig dag helt enkelt, bortsett från mötet! Haha, jaja, nu ska jag dra mig iväg härifrån, hejsvejs!


Ett och ett halvt år..

..Utan dig, Adam. Idag faktiskt..
Jag tycker att du varit borta för länge nu, så kom tillbaka..
Jag önskar att det aldrig hänt, den där dagen
Fick ett samtal på kvällen, hela natten låg jag vaken
Jag tänkte på vart du skulle komma efter livet
Jag vet inte vart du finns, men jag fortsätter och skriver
Vill att du ska veta, vi saknar dig fortfarande
Vill ha ett svar varför, men ingen kan förklara det
Men jag ber för dig i himelen och hoppas att du trivs där

Jag önskar att det aldrig hänt, den där dagen
Fick ett samtal på kvällen, hela natten låg jag vaken
Jag tänkte på vart du skulle komma efter livet
Jag vet inte vart du finns, men jag fortsätter och skriver
Vill att du ska veta, vi saknar dig fortfarande
Vill ha ett svar varför, men ingen kan förklara det
Men jag ber för dig i himelen och hoppas att du trivs där
För utan dig här, är det inte samma värld


Snow

Jag tror nog det blir en vit jul ändå. Även fast det knappt är minus så snöar det till och från och nu har snön varit här i några dagar, älskar det! Fast det är jäääävligt kallt.

Cause, you're my best friend ever.

Har varit med världens bästavän idag, hon var här typ vid halv tolv eller någonting, sen åkte hon nyss.
Vi har haft suuuuperkul. Gud, saknar henne redan, sjukt jobbigt. Fick även ett stort paket som jag inte får öppna.
Blir galen, måste vänta till julafton. När hon kom hit så visste vi inte vad vi skulle göra, så vi satt i sängen och prata. Tills vi skulle åka någonstans, då satte vi oss på bussen och sen åkte vi Bj - rese - vallhov - rese - Bj igen, ahha, ja, bara runt, men hoppade av vid ica och köpte godisbilar som vi inte ens ätit. Men när vi kom hem från ica så gjorde vi pannkaka, eller ja, hon gjorde och vi käkade, det var gott. Sen la vi oss i sängen och låg och prata och ah, sen så skulle hon åka. Det plågar mig. Lol. Men det var underbart att äntligen få träffa henne, ett + är  att vi ska fira nyår tillsammans, tror jag. Men jag tänker åka och hälsa på henne snart, nån gång, haha.. Men ja, tack underbaste för en asbra dag.
Gullig bild, men den är gammal. ♥

Tattoo..

Detta är då fina saker, jag vill tatuera mig nuuu..

X_5d1b555e_large

 
En panda på foten skulle ju inte sitta fel.
''Pandamanda''

♥ Sandviken

Är hemma i sandviken nu, mysigt värre. Ska faktiskt stänga av snart, måste sova, ska ju träffa Anna imorn. Vet dock inte när, så jag lär väl gå upp i tid, men kände bara för att skriva ett litet kort inlägg nu när jag sitter här i min underbart mjuka säng, med två av mina favoritkuddar, mitt egna täcke och mitt favoritgosedjur och min älskade lampa osv, haha... Hejdå ♥

Welcome to my life

Det är nog ingen konstig känsla jag har ibland, hemlängtan, det känner nog alla någon gång i livet. När folk sitter och pratar i skolan om att dom ska hem efter skolan, dom pratar om sina föräldrar ibland, att dom har gjort nått kul eller dom har gjort nått pinsamt eller att dom bråkat. Så känner mig mig.. Jag vet inte.. Jag känner att jag också saknar att skämta med min morsa (farsan träffar jag ju aldrig) jag saknar att det inte är hon som är med på mina möten ibland, jag saknar att hon inte skämmer ut mig totalt minst en gång om dagen och jag saknar att bråka med henne och bli sams med henne. Jag saknar självklart att kunna bara sitta och prata allmänt med mamma.

Det är till och med så att jag saknar att riva ner allt i mitt rum, riva sönder väggarna och skrika av ilska. Men jag försöker kontrollera mig, jag lyckas nog ganska bra och när jag blir arg, så börjar jag böla istället. Eller går därifrån och är sur, jag försöker att inte bli arg för att jag kan få såna utbrott då, jag är själv medveten om det. Det är hemskt att det är så.
Det var som en dag för några veckor sen, jag blev förbannad på en kille som gjorde illa mig med en stol, jag märkte inte att jag slog honom, tills jag fick ont i handen och hade ont där i typ 5 dagar. Då märkte jag att allt hade blivit svart.
Jag skakade av ilska, det gör jag inte så ofta. Då gjorde jag det, men jag antar att det var för att det bara flippa ur i mitt huvud. Även när jag smsar med vissa människor så kan jag bli så arg och så arg blev jag även i våras, jag kastade sönder en tallrik då, fast nån månad innan det så stod jag och skrek och skrek och skrek och var skitarg, jag skrek jävla kärring jävel till en vi bodde hos då, jag kastade mina skor rakt ut i snön och sprang och var skitarg, jag kastade iväg allt jag hade i mina händer och skrek och var skitförbannad (det var nog en av dom värsta gångerna) jag stod mitt ute på vägen och vägrade flytta mig när det kom bilar, jag har bara ett svagt minne av detta. Då kan jag tala om riktigt arg.

Jag vet även när jag var arg förut, i 6an tror jag det var och verkligen vägrade åka hem till ett par personer som vi skulle vara hos vissa helger. Jag stod och skrek och sparkade och var skitarg då också det slutade med att mitt överkast till täcket gick sönder och min morbror fick bära ner mig till bilen, då var jag ändå 12.
Jag vet också när jag var liten, minns inte ålder, tror jag gick i tvåan,  så blev jag sur eller någonting, då lyfte min andra morbror upp mig och släppte mig inte, jag skrek och sparkade och grinade i över en halvtimme tills jag hade lugnat ner mig, då släppte han mig och jag var död efter det.
Ja, detta är då.. Ilska? Eller.. Jag tror det mesta beror på min AD/HD, annars skulle jag kunna kontrollera detta bättre.

Ja, jag kände bara för att skriva av mig. Jag kände för att skriva att jag längtar hem, jag ska hem imorgon, så jag måste gå och packa nu. Vi hörs.

Never give up your dreames

Är osäker som fan på headern, men den får duga så länge.

Däremot, idag, så har jag varit i skolan, första timmen var inställd, så vi satt vid datorn, klockan nio stack jag ju iväg på möte med Marie, ang framtiden och sånt skit. Det gick bra! Efter det nutidsfrågor, fick 10 av 10 rätt, fan vad duktig jag kände mig 8) och sen efter det var det SO, så jag ska börja jobba om Gustav Vasa istället för Franska revolutionen, pallade inte med det, det var massor att göra. Efter so'n var det lunch, då gjorde vi nog inte så mycket, satt vid datorn i datasalen tror jag, efter lunchen hade vi klassråd, typ lite information bara och sen studietid, jobbade med engelska tills jag tröttnade och sen efter det var det lite frågeskit från nutidsfrågorna som vi bara skulle gissa svaret på, sen bild.
Bildlektionen var bäst och det var ovanligt många där, satt och snackade med Lollo, Sandra och Micke typ hela lektionen, samtidigt som jag jobbade, då och då hoppade Emma in i samtalet, så lite garv blev det, stackars Sandra och Micke. HAHAH, för privat för att ta upp här tror jag nog, lol. Men ah, sen gick jag till brandmannen och väntade tills Micke och Sandras bussar skulle komma och så gick jag till Oskars dagis och väntade på mormor och morfar Göran, dom kom vid fyra, så jag busade med Oskar hela vägen hem i bilen, sen busade vi massor och fikade lite och så lekte jag på hans rum en stund och sen byggde vi tågbana och sen satte jag mig och försökte ta det lungt, samtidigt som jag busade ännumer med lillskiten. Men sen kom Lina hem och jag gick ut till kaninerna, vattnet hade frysit och ändå fixade jag nytt till dom imorse och så fixade Lina hö till dom, sen satt vi väl och prata lite i vardagsrummet och sen satte jag mig här en stund och fixa bloggen och skit. Men ahh, det var typ min dag, nu ska jag käka, så drar, hejsvejs! ♥

It's not easy, but Im trying.

Fml, just nu, vet inte varför. Blev bara helt.. Knäpp i huvudet.
Tänker antagligen förmycket.

Skolan, skolan, skolan, skolan.
- Skönt med helg imorn, tack gode någon för det.
Blir nog en lugn helg. Åker till Sandviken imorn,
då ska jag till dollar och köpa lite saker.
Sen på lördag ska jag vara med världens bästa,
jag längtar som fan till det, det kan faktiskt behövas
Behöva skratta ihjäl mig åt en liten sak som bara hon
kan få till att bli rolig, se henne över huvudtaget, det var
så längesen sen sist. Men ah, tack för att helger finns.
Tack för att möjligheten att komma hem finns.
Tack för.. äsch, ger upp. Hejdå.

L U N C H

Äcklig mat idag :c.. Nån gammal gryta och ris. Åt faktiskt ris.. Men nu måste jag på lekton, så vi hörs!


Tumblr_lg2t19o3pw1qa5j58o1_400_large
SOM JAG SKA TRÄFFA PÅ LÖÖÖÖÖÖRDAG

FUNNY LIFE







You're the meaning in my life

Sovmorgon till klockan nio, sen möte med Marie ang "framtiden".
Men nu först, en kaffe! Vi hööööörs ;)


Bloggdesiiiign

Headern är absolut inte klar, måste bara fixa nya bilder, så den blir klar kanske imorn..
Hejdå

I love you not
for who you are
But for what I am
when I am with you. 

Im in love with an älgen.

Sitter och lyssnar på gammal musik från 7an & 8an, vilka minnen. Snart slutar vi och ja, idag har vi haft matte, lunch och lite information. Lektion nu, men ah, ska väl dra. HEJSVEJS.


Stor saknad, faktiskt.
Men fredag, då kommer jag hem för att få vara hemma till söndag
iallafall. Känns riktigt skööönt, jag längtar..

Dag 30 – Ett sista ögonblick

Ett hejdå, av 30 dagars skiten :D

Snurra min jord igen, radion spelar vår sång.

Jag har fått nån jävla blåsa bakom tanden, den gör asont :c. Jag fick även mina pengar idag, så nu blir det att handla julklappar till folk 8) Ikväll ska jag nog duscha, jag vet inte riktigt än, gjorde det igår, men skönt att duscha och käka skumtomtar och möjligtvis spela kort? Ja, vi får allt seeeeeee.. YT (youtube - internet) är segt dessutom, blir gaaaaalen. Men ah, får väl stå ut med det.. Även fast det suger apa..
Och jag saknar Lukas. Suger ännu mer.

Love of my life, my soulmate, you're my best friend.

Jag saknar dig, bästis

Another sleepless night

Sömnen, som jag skrev om innan, jag måste egentligen sova massor för att inte må dåligt på morgonen, för att vara på bra humör en hel dag. Men jag lyckas aldrig sova bra och jag vill heller inte ha några sömnpiller. Aldrig i mitt liv att jag tänker ta det. Nej, jag har inget emot folk som tar det, verkligen inte, men jag vet att jag inte skulle må bättre av det.
Jag vaknar ofta på nätterna, har konstiga drömmar, men jag är van, så jävla van. Jag har haft så sen 7an. I 6an satt jag ofta vaken på natten och satt vid datorn, det var väl då det började. Jag vet inte. Jag satt ju jämt vid datorn på nätterna då, sen sov jag en eller två timmar och mamma väckte mig, jag vägrade gå till skolan och satt vid teven hela dagen. Sen samma visa från dag till dag. Jag har alltså sovit dåligt väldigt mycket.
Vi satt och pratade om smink i skolan idag, jag sa att om jag skulle ta bort mitt smink och låta bli att fixa håret, skulle jag se ut som en gammal knarkare, med tanke på att jag ser rätt sliten ut, med tanke på sömnen, ännu värre när jag sovit dåligt. Men jag gör allt för att inte visa det, jag sminkar mig eller låter bli att ta bort sminket, då ser man inte det slitna.
Jag har alltid varit sån att jag tar åt mig som fan när folk säger någonting, men jag visar det aldrig. Jag försöker oftast visa mig som en stark person, fast jag vet att jag aldrig lyckas bli som jag vill. Jag misslyckas ofta med saker, jag misslyckas med att hålla humöret uppe, jag misslyckas att dölja när jag blir arg eller sur, jag misslyckas med att fixa mig, jag misslyckas med att vara bra, helt enkelt.
När jag inte sovit mycket, så känner jag mig så.. Jag vet inte. Då har jag inte alls lust att gå till skolan, däremot om jag sover en timme mer än så, då vill jag till skolan, det är konstigt, jag är inte riktigt normal. Det har jag aldrig varit. Jag kan känna mig jävligt trött på eftermiddagen när jag bara sitter vid datorn eller kollar på tv, (som nu, till exempel) men när jag ska gå och lägga mig på kvällen vänder det, jag blir istället.. inte pigg direkt, men inte trött heller, jag kan ligga och lyssna på musik och tänka, försöka tänka på bra saker, försöka sova, jag lyckas ibland, men sen vaknar jag en gång i timmen ungefär, eller så vaknar jag och kan inte sova på en eller två timmar, sen somnar jag och sen är det morgon, då känns det lite segt att gå upp på morgonen, men jag måste, för jag kan inte vara hemma varje gång jag sovit dåligt. Vissa dagar kan jag till och med känna på mig att jag kommer sova dåligt, jag vet dock inte hur.
Jag vet inte varför jag skrev detta ens, för att skriva av mig kanske..

Color me blue, Im lost in you

Jag sitter i skolan nu, har precis haft svenska. Nu blir det studietid fram till lunch, sjuuuukt kul. Eller inte.
Men innan det blir det nog en kaffe, mår inte lika illa nu som jag gjorde tidigare imorse, antagligen för att jag är hungrig? Jag vet inte, måste sova ett antal timmar för att slippa det. Med det menar jag att det är mer än 9 timmar jag lär sova, men lyckas aldrig.. Nu sitter Sandra och väntar på mig, så jag lär skynda mig lite. Hejsvejs!

Tumblr_luvlr0ps9a1r5fg8zo1_500_large

No one compares to you

Jag är uppe med tuppen om man säger så, yay? +1 till mig. Det är rätt skönt på ett sätt. Men ja, jag vaknade för en timma sen kanske. Idag vet jag inte vad vi ska göra faktiskt. Jag hoppas på att vi ska åka till Insjön, vill in på Clas Ohlsson, mina hörlurar är sönder, sen vill jag kolla på klädaffären och skoaffären och sen så vill jag in på Kicks och kolla hur mycket en mascara kostar, min är borta, hittar den ingenstans, blir helt galen snart :c
Men vi hörs. Tror jag?
Gammal, gammal bild. Typ ett år sen. Eller ja, oktober förra året.
Så mer än ett år !

And when I lose myself I'll think of you

Jag vill inte höra längre, höra saker som bara gör mig deppig
Jag vill inte känna mig ensam, jag vill inte vara deppig.
Jag är trött på att alltid göra fel, jag gör ju aldrig någonting rätt.
Blir jag sur, så är det fel.
Är jag glad, är jag det i fel tidpunkt.
Jag hatar det här, jag vill bara härifrån för ett tag.
Bara ett litet, litet, tag. Det blir för mycket tillslut
för alla, till och med för mig.
Jag vill inte höra längre, höra saker som bara gör mig deppig
Jag vill inte känna mig ensam, jag vill inte vara deppig.
Jag är trött på att alltid göra fel, jag gör ju aldrig någonting rätt.
Blir jag sur, så är det fel.
Är jag glad, är jag det i fel tidpunkt.
Jag hatar det här, jag vill bara härifrån för ett tag.
Bara ett litet, litet, tag. Det blir för mycket tillslut
för alla, till och med för mig.
Även om det är bra ofta, så är det inte det jämt



You're on my ♥ just like a tattoo

Ja, lite mer uppdatering om dagen, vi käkade frukost och sedan började vi städa, tog en kopp kaffe emellan och sedan fortsatte vi, så nu är det rent och fint här. Eller inte riktigt i vårat rum, men vi orkade inte städa mer. Efter allt var klart käkade vi och sen umgicks vi mest och så har vi spelat kort, sen satte jag mig här och bara tar det lungt. Snart kommer resten av familjen hem, det vill säga, Lina, Klas och Oskar, Elias är nämligen hos en kompis och har inte visat sig på några timmar. Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Haha, så, hejdå 8)
Peace!

I wanna boom bang bang with your body, yo

Orkade aldrig uppdatera igår, men skolan gick bra som vanligt, efter skolan så följde Sandra med mig hem och sen gick vi tillbaka igen, skulle hämta syrrans plånbok och Sandra skulle med 20 i tre bussen hem till Ullvi. Så jag väntade typ en halvtimme på Alex, hennes pojk Gabbe var också med, så dom skulle ju stå och säga hejdå i hundra år, dog, det var så kallt ute. Sen gick vi till mitti, käkade hamburgare, hon käka kebab, det var fett gott! Sen vandrade vi hem i kylan, men svängde in på hemköp snabbt för hon skulle köpa något godis, sen när vi kom hem så duschade jag, satt vid datorn och sen vid 9 satte vi på Mr.Bean, en film alltså, efter det gick proppen och vi fick hjälp av grannen, för vi är ensamma hemma. Efter ett tag gick vi och la oss.

Idag, däremot är det lördag, ska snart äta frukost, sen ska vi städa lite och sånt tror jag nog!
Men det uppdaterar jag mer om senare! Hejsvejs! :D

Andra december tvåtusenelva

Dagens humör: I dont know
Dagens mående: Trött
Dagens frisyr: Plattat & utsläppt
Dagens borde: VET INTE
Dagens smink: Kajal
Dagens klädsel: Blåa jeans med hål i, XL tshirt och DCtröja.
Dagens planer: Äta på mitti ..
Dagens vill ha: Nehdu, det vettefan
Dagens fundering: Privat.
Dagens beroende: Musiken..
Dagens tråkigaste: Allt.
Dagens längtan: SANDVIKEN
Dagens superlängtan: Anna ..  <3
Dagens tidning: Läser inte..
Dagens låt: BUMPY RIDE ;)

♥ Justin Bieber - Love me



There's gonna be one less lonely girl

Sitter i skolan och lyssnar på Justin Bieber och funderar på när nästa lektion börjar, eller om jag har rast. Ingen aning, suttit och jobbat lite på datorn, men kom av mig och började blogga. Såklart.

Nu tänkte jag skriva lite, alla skriver ''är du knäpp'' eller liknande när jag säger att jag lyssnar på Justin, men alltså, det är så att jag tycker om hans låtar, inte han, han är jävligt duktig på att sjunga, men han är inte snygg. Lite söt kanske, men absolut inte snygg och kommer inte bli en av mina ''stora'' idoler. Men ah, så nu vet ni det.

Jag tänkte också bara skriva lite, för att jag inte har nått bättre för mig. Typ hej? Nej, nu drar jag!
(Han är så lite snygg som det går att bli, hittade inte någon bättre bild ens.. )


You know what's beautiful? Read the first word again.



Anna, bästa bästa bästa vän,
Tack för att du finns, du är underbar
du är så jävla fin och bara helt bäst.
Jag kan inte beskriva med ord hur
mycket jag älskar dig, finaste. ♥


Torsdagen den första december tvåtusenelva.

Dagens humör: Seg
Dagens mående: Dont know
Dagens frisyr: Plattat & utsläppt
Dagens borde: Plugga....
Dagens smink: Kajal
Dagens klädsel: Blåa jeans med hål i, XL tshirt
Dagens planer: Jag vet inte
Dagens vill ha: Bra humör
Dagens fundering: Privat.
Dagens beroende: Musiken..
Dagens tråkigaste: Allt.
Dagens längtan: DÖÖÖÖÖ.. nej, vet inte, sova?
Dagens superlängtan: Anna ..
Dagens tidning: Läser inte..
Dagens låt: Snuggle Song by Schnuffel Bunny

Att vara stark

Att vara stark är inte
att aldrig falla
att alltid veta
att alltid kunna

Att vara stark är inte
att alltid orka skratta
att hoppa höst eller vilja mest

Att vara stark är inte att lyfta tyngst
att komma längst
eller att alltid lyckas

Att vara stark är
att se livet som det är
att acceptera dess kraft
och ta del av den

Att falla till botten
slå sig hårt
och alltid komma upp igen

Att vara stark är att
våga hoppa
när ens tro är som svagast

Att vara stark är
att se ett ljus i mörkret
och alltid kämpa för att nå dit.

Tumblr_ltwokwe0xs1qfu6wzo1_500_large