Live life for the moment because everything else is uncertain!

Cause this is the end of the rainbow.

Ja, idag har jag varit i skolan typ. Kom hem, satte mig här, softar. Är ensam hemma, mysigt! Fast lite läskigt om granntanten kommer kanske ;). Men ja, jag sitter och sjunger, typ. Min nya favoritlåt
Sunrise Avenue - Hollywood hills.
Haha, lyssnat på den 5 gånger och kan den redan. Duktigt! Men ja, imorn är det skola igen, najs, verkligen. Är lite trött.. Fast imorn slutar jag 20 över tre, KUL. Verkligen. Och min snälla syster gav mig pengar så jag kunde köpa två muggar kaffe (a) sjukt snällt! Jaja, hejsvejs!


It's all get better in time ♥

Jag slutade som vanligt tolv idag. Började dock klockan nio. Var en lång lektion på 2 timmar och 20 minuters rast. Inte mer än så, snart ska vi till borlänge, vet inte vad jag ska göra där egentligen, har inga pengar. Haha. Jag är trött idag, jag vet inte varför, totalt seg. Men ja, sånt är livet. Typ. Jaja, vi hörs!

Ny bild, från idag faktiskt. Och mitt hår börjar bli längre & tjockare, det syns t.o.m, äntligen!


Dag 12 – I min handväska

Jag använder aldrig handväska. Men om jag åker typ till mamma eller så har jag en ''handväska'' om man nu ska säga så, då ligger min sminkväska där, min plattång, ipodsladd, kameran, sladdar till kameran.
Typ. Men förut när jag använde handväska så hade jag smink, borste och allt sånt där :)


Dag 11 – Mina syskon

♥ Alexandra (www.aalexandraeeriksson.blogg.se).
Min lillasyster, hon är 15 år och går i nian, älskar hästar och alla sorts djur.
Hon har humor och vi bråkar sällan!♥

Sen har vi en kille, han är som en tvillingbror. Men är inte det på riktigt..

♥ Lukas
Älskade sötnosen, jag älskar honom. ♥


You aren't just a star to me, you are the whole damn sky

Tjena 8D.. Sitter sällan vid datorn faktiskt. Idag har jag varit i skolan, började klockan 8 med svenska, sen så var det nån rundvandring, kollade vart idrotten var och sånt shit. Efter det var det engelska och sedan lunch, sen slutade jag. Gick heeeela vägen hem, fast det är inte så långt. När jag kom hem satt jag och pratade med Lina som skulle äta. Sen kollade jag på tv lite, pratade med Anna i telefonen, om en massa jävla minnen, underbart! ♥ Efter det vek jag tvätt och sen tittade på tv och sen städade badrummet, sen käka jag lite och nu sitter jag här. Höhöö.. Intressant dag, men vi hörs!



Annas hand skulle jag tro, hahah. När vi bara sov och sov och sov..

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Jag har alltså på mig mina svarta stuprör, svart och vitrutiga strumpor, ett vitt linne och ett svart linne över, en tshirt och så mammas stora USA tröja, kan lägga in bild på det sen, för min kamera är nämligen på laddaren!


You driving me crazy

Skolan började i måndags, går IV. ' Kan berätta om skolan denna vecka..
Måndag: Började halv 9 och slutade 10, bara information.
Tisdag: Ledig, men ett möte klockan halv ett.
Onsdag: Skola, information mest hela dagen.
Torsdag: Skola, information och sen svara på töntiga frågor ''Övningslek'' för att lära känna varann bättre...
Fredag(idag): Film fram till kvart i elva, lite information.

Det var min veckan, slutat tolv varje dag. Nästa vecka slutar jag tolv Måndag - Onsdag, sen på Torsdag slutar jag 15.20 och Fredag 13.30 typ. Najs, sen veckan efter det får vi vårat schema ♥ Jag längtar faktiskt.  Jag vill klara IV på bara ett år, eller som det heter nu IM, fattar inte varför, bara för att det är olika inriktningar, lol. Idag vet jag inte vad som händer, imorgon är det insjödagen i insjön, så vi ska nog åka dit, sen kanske vi ska till borlänge i helgen. Var nått prat om det igår. Mer än såhär vet jag inte. Så tack och hej för mig, nu ska jag göra någonting, vad vet jag inte. Haha, vi hörs! ♥

Leksands Gymnasium.

Det är större än vad det ser ut, det där är bara framsidan. Gick faktiskt en rundtur runt idag och tittade, det var stort och jag gick nästan vilse, jag tittade först på Hantverk och sen Estet, helt plötsligt var jag vid samhäll, sen IV igen. Haha, väldigt intressant.. Jag längtar tills jag får pengar, man kan nämligen köpa panpizza och piroger i caféterian (a) Dom har fler linjer också, men orkade inte titta mer, då hade jag gått vilse!


Lalalalalala..

Nu har jag varit vaken sen halv 7, Oskar vaknade innan Lina hann åka till jobbet. Nu sitter vi och kollar på tv, det har vi i stort sätt gjort hela morgonen, har suttit mest vid datorn, Elias har också vaknat, han sitter och kollar på tv.
 Det är fredag idag, så vi får se vad vi ska göra. Nu börjar jag bli trött. Så ja, tack och hej!


Dag 09 – Min tro

Alltså, jag är inte kristen och tror inte på gud eller någonting sånt.
Men möjligtvis kanske liv efter döden? Jag vet inte riktigt det där,
så länge ingenting har bevisats för mig, så tror jag inte på det :)
Men det betyder inte att jag inte accepterar om någon är troende,
för det gör jag, så länge dom accepterar att jag inte är det!


Dag 08 – Ett datum du minns

Jadu. Det är många. Men ett speciellt är 07/04-09. Men tänker inte ens säga varför. Däremot kan jag säga ett annat datum som är väldigt speciellt 01/09-05 - Då blev jag och Anna vänner, sen dess har vi varit bästavänner typ. Det är något riktigt speciellt enligt mig! Fyfan vad vi har haft kul, redan då var vi ju små ungjävlar, vi pekade finger åt läraren, det var supercoolt och skolkade första gången, vi kom ofta försent och satt och snackade skit om lärarna, vi var 10. Vi bytte stil hela tiden, ibland var vi fjortisar, ibland var vi hiphopare, ett tag var vi hårdrockare. Man bah : ajo. Tror vi lyckades bäst med hiphopstilen. Men ett till speciellt datum är 25/08-08 - Då började Anna på Söder i min klass, åhå, underbart! Sen får vi inte glömma min födelsedag 13/02-10 - Jag fyllde femton och det var den bästa födelesedagen i mitt liv!

Best friends forever..

If I lay here, if I just lay here, would you lie with me and just forget the world?



Idag ska vi baka bullar och sånt, nu chattar jag med Anna, snart ska vi dra iväg till ta till vara.
Vet inte vad jag ska göra mer idag förutom just att baka, och gå till ta till vara. Men ja, vad ska jag mer skriva? Ingenting just nu. Hejdå! :D

''VI MÅSTE GÅ TILL TA TILL VARA IMORGON OCH KÖPA JEANS TILL MIG!'' ''VARFÖR?'' ''I WANT IT''


Rubriken är ingenting att fråga om, jag och min syster har dålig humor!
Syrran sa det första, då frågade jag ''varför?'' såklart. och då sa hon ''I want it'' Men hon lät så jävla rolig att jag blir tvungen att ha det på bloggen... Men idag har vi varit i borlänge, köpt 2 glassar till Oskar, lekt i lektpark och inte så mycket mer än så .. Gått lite på kupolen också, men det var inte mycket, inte ens kollat i en affär. Men ja, vad ska jag skriva mer? Imorn ska vi baka bullar igen, för jag älskar att äta dom, baka är inte det roligaste, först är det kul, sen när degen måste jäsa så jävla länge så är det inte lika kul. Men ja, tack och hej!


Älskade gulliga Saga på bilden


Dag 07 – Min bästa vän


Jag älskar dig, du gör mig hel
bästavän


Dag 06 –Min dag

Min dag idag:
Jag vaknade av att mamma väckte mig kvart i nio, så jag låg och drog mig i sängen en stund. Gick upp, satte mig i köket med en kopp kaffe och lyssnade på musik, sedan gick jag ner i förådet och hämtade lite skor och efter det klädde jag på mig, svarta sweet chinos, lila tshirt som är på tok förstor för mig (XL).. love it.. Packade sen det sista, städade & bäddade. Sen blev det tvättning av håret, efteråt var jag något stressad, satte håret i handduken, skulle äta pannkaka, men fick bara i mig en eftersom att jag inte kan äta när jag är så stressad, för bussen gick 20 i 12. Så jag åt en pannkaka, tog undan tallriken, sminkade mig och började torka håret, vilket gick uselt. Så jag tog fram hårtorken (mitt hår tål inte den typ, blir så slitet på en gång, så nu ska jag balsamera in mitt hår som fan imorn!) Sen så plattade jag det och sen var jag tvungen att lägga ut plattången på balkongen för att den var för varm för att packa ner - 200 grader bara.. Efter allt detta så tog jag packningen med morsan och syrran och vi gick till busshållplatsen, väntade på bussen, sen åkte vi till resecentrum, väl där väntade vi på tåget i 40 minuter. Då åkte jag och syrran till borlänge, satt och väntade på moster Lina där och när hon kom väntade vi på att Johanna och Sandra skulle komma med Elias, sen åkte vi till ett ställe där dom säljer saker, men hittade inget och dom hade ingen toa, jag var askissnödig! Och då åkte vi hem, så jag kissade, packade upp och så satt var jag efter Lina ett tag och bara tog det lungt. Sen blev det en liten resa till mormor som bor på andra sidan stan typ, hon och morfar Göran är inte hemma, så vi tog in posten och vattnade blommorna, efter det åkte vi till affären och handlade och sen vidare hem igen och väntade på att maten skulle bli klar som Lina duktigt lagade, det var gott, med tanke på att jag var jättehungrig och bara ätit en pannkaka, eller ja, inte ens en hel hade jag ätit.. Efter käket satte vi oss i vardagsrummet och bara chillade och nu satte jag mig här en stund.. Ska nog dra på mig ett par mjukis och tjocka strumpor och slänga mig ner framför teven nu. Tack och hej!

You

Stänger av nu, hejdå


Oskar Amadeus Axelsson


sötaste ungen ever..♥


You make me happy, you make me smile

Jag sitter och tittar på Glee, kollar bloggar och sitter vid facebook. Idag har vi varit till Ö&B och sånt, sen har vi vart snabbt på ICA, jag har fyllt på mobilen och allt är frid och fröjd. Nej, men sen har jag tagit ett bad idag, som vanligt kan jag inte sitta i mer än 20 minuter för att det blir för varmt, älskar varmvatten, men kanske inte.. för varmt?...

Jag vill fota, jag vet inte varför, jag vill fota fina bilder så jag har någonting att lägga ut här på bloggen. Och snart börjar skolan, första dagen är ju mycket lyckad, upprop, få en tid till ett möte ang mina betyg/omdömmen, sen är jag ledig hela veckan. Hoppas verkligen detta året blir bra, går det för långt och ingenting funkar så hoppar jag av. Så får jag väl.. göra nått annat.. Jobba i en korvkiosk ute på gatan kanske.. Nej, fyfan. Tack och hej.


Dag 05 – Vad är kärlek?

Kärlek är någonting som är jävligt underbart, men ändå så jävla sugigt. Typ!


1 år och 2 månader, 14 månader - Utan dig.

Jag saknar dig, Adam.
Varför? Varför just du?
Kom tillbaka

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Jag åt frukost - Macka och te!
Lunch - Köttbullar och potatismos. Sen macka när jag kom hem till mamma,
sen har jag tryckt i mig 1½ påse godisbilar!
pusshej


Besides maybe this time it's different, I mean I really think you'll like me.

Jag sitter här nu, har bara suttit en timma.
Vet inte vad vi ska göra idag.
Men skriver mer senare.
Hare bra! Pusshej!


Bild från förra sommarn när jag bodde i borlänge  - vackert!

Jag kommer vara där för dig tills den dagen jag går bort.

Ja, idag har vi varit i borlänge stort sätt hela dagen. Klockan är halv 8 redan, så dagen har gått jävligt fort enligt mig. Blev köpt lite godis och tuggummi, men inte mer än så, like always! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, höhö. Pusshej ♥


Hei och heido

Hei. Har ingenting att göra, har nyss fixat blogg till min kusin, gjorde den lite snabbt, men blev ändå rätt bra
(www.kickboardstar.blogg.se) Heter den.. Jag vet inte vad jag ska göra nu, men ska göra någonting, förhoppningsvis.
Börjar bli lite deppig. Jag vet inte varför. Heidooo


Mitt öga, knäppt med min underbara kamera. Heheuhu, jag har värsta
fotolusten nu, suck..

Pannkaka!

Sitter och tittar på när Johanna steker pannkaka, Elias var duktig och gjorde smeten. Jag börjar bli hungrig! Jag sitter nämligen i köket med min dator, höh. Elias sitter och tittar när jag skriver, gullig liten pojke.. Jag menar stor pojke, han tappade en tand inatt, så snart kommer tandfen.. HAHAH. Men ja, sen ska jag fota honom när jag har laddat min kamera, sen redigera bilderna. Så lägger jag ut dom sen, höh, hejsvejs!


.

Tonight I've fallen and I can't get up.
I need your loving hands to come and pick me up
And every night I miss you
I can just look up
and know the stars are
holdin' you, tonight.

When I was a little girl.




Dag 03 – Mina föräldrar

Mamma: Har jag kontakt med, fast jag bor inte hos henne, jag bråkade JÄMT med henne förut,
nu bråkar vi inte lika mycket. Förut var det varje dag, det var kanske lite illa. Jag älskar henne iallafall!

Jag och Mamma, när jag var bebis.

Pappa: Ja, det var ju lyckat att ens skriva ''pappa'' en person som bara sviker, försöker faktiskt prata med honom, men han svarar inte, så vad ska jag göra åt saken? Han slutade höra av sig för 9 år sen ungefär, sen tog jag kontakt med honom... Om det var 2010? Ja, sen så har vi haft kontakt till och från, alltid jag som börjat, så nu ger jag upp. Han får ta kontakt med mig om han vill mig nått. Fyfan..

Jag och pappa när jag var liten, när han brydde sig.


Dag 02 – Min första kärlek

Den var underbar, nämner inga namn, men totalt underbar. Det är nått jag aldrig kommer att glömma, alla sa att jag var så ung, men så fan heller, när jag känner samma sak nu också, så nej. Jag var 13, det är väl en normal ålder? Tycker jag iallafall. Men totalt underbart var det. Jag var lycklig, hade faktiskt inte varit lyckligare.. Typ om ni vet hur det var när man var liten och det var julafton och väntade på paketen? Så kände jag varje dag.

bild från 2010, andra sommaren i mitt liv som var riktigt lyckad..


You are my sunshine, my only sunshine..♥

Idag har vi varit i insjön, hittade ingenting, så köpte en ramlösa och hubbabubba. När vi kom hem käkade vi och sen åkte vi och hämtade Oskar på dagis, sen så var vi ute ett tag och så gick jag till Granngården (en butik där dom säljer tillbehör för djur, växter och annat skit, även glass och godis) med Oskar och köpte glass, sen gick vi hem och jag satte mig här efter en stund.. Sen vette fan liksom, får se vad kvällen har att erbjuda, nu är jag väldigt hungrig iallafall.. Men vi hörs!

Stella på bild, så söt!
och stå ut med att den är oredigerad.
bättre kamera får man leta efter ;)


ZzZzZzzZZzZz... GNATT

Borsta tänderna och tvätta bort sminket snart, sen lägga mig, tror jag. Gnatt!

Bilden bara för att det var mitt i natten, jag hade inget smink och pyjamas.


NOW IM LEAVING

NU DRAR JAG IFRÅN DATORN, HHHHÖRS!
PEACE


Eminem - Mockingbird ♥

Eminem – Mockingbird 
-
i love it
den är så fin.


Dag 01 – Om mig

Jag heter Amanda Emelie Eriksson, jag bor i leksand. Intressen är musik, datorn, foto, vänner och lite sånt.
Jag ska börja IV snart, för att mina betyg är helt fan. Jag har sökt till John Bauer - Media digitalt skapande, men pga mina betyg kom jag inte in. Så får vi se till nästa höst vad jag ska göra då, om jag ska gå sam eller media eller musik. Vet inte riktigt faktiskt. Vet ingenting. Jag har 8 kusiner och en lillasyster, jag älskar att hålla på med folks hår och sminka folk, jag älskar att designa, rita och sjunga, så jag är nog lite estetisk av mig, men jag tycker även om historia och svenska. Jag tycker om att skriva. Jag har väldigt bred musik smak, jag älskar skatestilen, alltså på tjejer är det skitsnyggt när dom har skjorta och jeans, eller en stor tshirt med snygga jeans eller mjukis, inget smink och snygg frisyr. Killars stil ska nog vara tajta tröjor och tajta brallor, annars vet jag inte, min egen stil för tillfället är om vi säger : Kajal, flätor, stora tröjor och tajta byxor. + Skateskor eller converse. Hhöhö, men ja, vad ska jag skriva mer? Jag kan aldrig hålla det städat en hel dag och städar helst när man inte ser golvet över huvud taget. Jag kan inte hålla ordning på mina saker och är klumpig av mig, jag har adhd. Jag älskar att gå på Crusing och sånt, älskar att äta på resturang och äta godis. Jag älskar att duscha och att bada i sjön eller pool. Jag äääääääääälskar att skratta med min bästavän. Jag vet inte vad jag ska skriva mer!
Hejdå!


30 dagar

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 –Min dag
Dag 07 –Min bästa vän
Dag 08 – Ett datum du minns
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Mina kusiner
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – En vacker låt
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En låt som du alltid ler åt när du hör

Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina favorit år
Dag 30 – Ett sista ögonblick

If I fall for you, could you fall for me?

Jag har inget att göra just nu, därför sitter jag här! Sitter och lyssnar på musik på spotify. Snart ska jag fixa håret tror jag, har nog inget bättre för mig, tycker inte om söndagar. Är alltid trött då, vet inte vad vi ska göra idag faktiskt. Vi får allt se. Var och badade igår kväll, det var asvarmt i vattnet, när jag gick upp sen höll jag på att frysa ihjäl och det var bara 14 grader ute, fifan. Jag längtar också till helgen, för då ska jag till mamma, eller ja, sandviken. Hehe.. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, med tanke på att ingen kommenterar bloggen är det inte så kul att blogga heller, för jag vet inte vad jag ska skriva om, visst, jag kan göra en totalt fjortisblogg som alla andra med outfit och skit. Det skulle ju vara något. Pusshej!

Gammal bild på mina öööööögon..
- borde kanske börja använda mascara igen?


I don't wanna lose you..

Det har blivit mycket musikinlägg på senaste, men det är för att jag inte har nått annat att skriva om, nu ska jag gå och göra någonting annat, då kan jag sätta mig ikväll, så jag inte sitter för länge nu.
Så kan jag fixa min bloggdesign och redigera bilder då. Men hejdå sålänge!

Rubriken från låten : Boston - Amanda.
Underbar låt det med!


Belinda Carlisle - I wouldn't be here if i didn't love you

Kärleksmusik är rätt deprimerande ibland..


Traffic lights shining in my eyes
Through the pouring rain
We had a terrible fight tonight
And I can't stand the pain
I've been searching for hours and hours
up and down these lonely streets
I feel scared and alone and so incomplete

I wouldn't be here if I didn't love you
I wouldn't be here if I didn't care
I wouldn't waste your time or my time in a love that's going nowhere

It's been building up for quite sometime
Something had to break
But to just end it all like this
Would be the worst mistake
I know I don't wanna live without you
I know exactly what you mean to me
And I believe that inside, we still hold the key

I wouldn't be here if I didn't love you
I wouldn't be here if I didn't care
I wouldn't waste your time or my time in a love that's going nowhere

I wouldn't be here if I didn't love you
Freezing cold in the pouring rain
All I wanna do is find you
Let me set you home again

Someday we gonna look back on this
Throw away the cross we had to bear
We'll have a laugh and we'll have a kiss
We'll say all is fair

I wouldn't be here if I didn't love you
I wouldn't be here if I didn't care
I wouldn't waste your life or my life in a love that's going nowhere

I wouldn't be here baby
(I wouldn't be here if I didn't love you)
I wouldn't be here baby
(I wouldn't be here if I didn't love you)


She put him out like the burnin' end of a midnight cigarette


Jag har ingen bra rubrik ide, men låten är så fin.
Älskar sån där musik.
Skitsamma, totalt underbara låtar:
Brad Paisley ft Alison Krauss - Whisky lullaby.
Tim McGraw - My best friend. ♥
Tim McGraw - My little girl. ♥
Bright Eyes - First day of my life. ♥
Kid Rock ft Sheryl Crow - Picture. ♥

Underbara låtar. Ni bore lyssna!


Kommer fixa ny header.

Idag kanske, måste fota lite först. Fick värsta kicken och bah fick lust att be syrran fota mig när jag har fixat mig och så. Hm, det kanske blir rätt bra om jag inte syns så mycket. såe, jag kommer nog ändra det mesta på bloggen - OM det blir som jag vill. Höhöh, sitter och lyssnar på Samy just nu, jag är beroende av hans röst, hans texter, fyfan! Men ja, uppdaterar när jag har något att skriva! Pussheeeeeeeeeey!


Det finns inga ord..

Vad skulle jag gjort utan dig i alla år? Vad skulle jag gjort om du inte fanns där? Vem skulle varit min bästavän då? Ingen..
Vi lärde känna varann som 10 år, redan då var det samma känsla, du var och är min bästavän, jag kände redan då att jag kunde lita på dig, jag är så jävla glad att vi fortsatte ha kontakt även fast du flyttade. Sen kom 7an, vi gick igenom tonåren tillsammans. Tillsammans gick vi två mot världen, fast det inte alltid var bra. Men vi fanns där för varandra och gör det fortfarande. Vi har gråtit, skrattat, sovit, varit arga, med varandra. Vi har så många minnen som jag aldrig i hela mitt liv kommer glömma. Både bra och dåliga, dom kommer jag ha inom mig föralltid. Vi har gått igenom mycket tillsammans. Och jag skulle göra allt för dig, precis som då. Jag skulle gå igenom eld för dig, jag skulle offra mitt liv om det gått så långt. Det har gått förlångt vissa gånger. Men om det inte gjort det skulle det inte varit som det är nu, jag kan lite på dig upp till 200% om inte mer. För jag vet, du är inte som alla andra, du är den mest underbaraste personen jag känner. Du får mig alltid att le när allt är som svårast, du får mig att skratta när jag är ledsen. Du får mig att lugna ner mig när jag är arg, du får mig glad när jag är sur. Jag förstår inte folk som blir trött på dig, jag förstår inte hur folk inte svarar dig, jag förstår inte hur folk kan vara taskig mot en sån underbar person som dig. Jag skulle aldrig kunna vara elak medvetet mot dig. Jag älskar att jag kan skämta med dig och du fattar det, jag älskar alla minnen vi har tillsammans, jag älskar hur kul vi har tillsammans, när vi kan göra nått litet som blir hur stort som helst och så jävla roligt. Jag kommer aldrig glömma hur vi lekte utanför skolan i snön och hade världens snökrig, jag kommer inte glömma alla gånger vi satt i D3 och lyssnade på hög musik, jag kommer inte glömma när vi gick med en trasig cykel från sjön hem till mig, jag kommer aldrig glömma när min säng gick sönder och hur kul vi hade åt det, jag kommer aldrig glömma alla mackor vi jämt åt och hur mycket mjölk vi drack och dricker, jag kommer aldrig glömma när vi ritade McGlobal eller blåa låsen, jag kommer aldrig glömma alla bråk med folk, just för att det var en kul grej då, jag kommer aldrig glömma när vi sprungit runt och lekt, eller när vi letade pantburkar, jag kommer inte glömma hur mycket godisbilar vi har ätit eller när vi köpt munkar till frukost på ica, jag kommer aldrig glömma hur vi klottrade sönder hela omklädningsrummet i skolan eller skolkade så mycket, jag kommer inte glömma när vi gick hem och sov på lunchen för att vi inte sovit nått under natten, jag kommer aldrig glömma någonting. Allt som har något med dig att göra är totalt jävla bäst. Och folk har aldrig riktigt förstått sig på oss, förstått hur vi kunde vara såna, även idag är vi töntar som springer runt och leker. Vi kan bara komma på en impuls ide och sticka ner till stan, hur många gör det tillsammans sådär? .. Det finns inga ord, ungjävel. Tack för att du finns..



Jag älskar dig ♥


Samy ♥

Samy - Min ängel från ovan

Samy - Tonårsminnen

Samy - Dagen då jag föddes


Samy är kärlek


Bad & noret.

Hejsan bloggeeeeen ;) Idag har vi vart och badat och det är faktiskt skönt i vattnet, vi är ofta och badar. Men sen har mitt humör varit upp och ner hela dagen. Sen var jag och syrran in på noret i några timmar. Mamma har även varit här i några dagar, hon åkte idag. I helgen är det tivolli och nästa helg ska jag till mamma.. Just nu sitter jag och lyssnar på musik, svensk hiphop. Så fin musik alltså. Helt underbart. Men aja, ska nog fixa lite med designen nu tror jag, vet inte riktigt. Hejsvejs!

Bild på mina underbara skor


Kitty & Samy - Har du sett mitt liv? ♥



Kärlek


Ny header..

Får se om jag blir nöjd med den eller inte. Jag lovar ingenting, men McGlobal kommer jag ha kvar! SÅ ÄR DET BARA.
Så underbart söt, alltså den ritade gubben på headern på bilden till vänster. Andra bilden är klassisk, jag och Anna 13 år, små söta fjortisar alltså.. Uhu, saknar att vara 13. Och i september har hon och jag varit bästa vänner i 6 år. Alltså hela 72 månader & 2190 dagar.. Coolt ju. Den 1 september, samma dag som mina älsklingar Bill & Tom Kaulitz fyller år! Tvillingarna i TH. Men ja, vad ska jag skriva mer? Att jag måste tvinga hit Anna snart så vi kan gå på leksandssommarland. WIHO. Hon vill dit, så varför inte? :o Men ja, nu ska jag inte skriva så mycket mer, för jag har ingenting att skriva. Förutom att idag, ja.. Idag vaknade jag typ halv 10, vi käkade frukost och sen drack te ute och satt och snackade lite, hängde tvätt, sen kom Lina hem från jobbet, då åkte vi till borlänge och käkade och åkte runt litegrann och sen hem igen och då satte jag mig här, sen har jag vart ut och hälsat på mormor och Göran som var här ett tag och hälsade på, sen satte jag mig här igen och fixade med bloggdesignen. Nu vet jag inte vad vi ska göra, om det blir bad sen eller någonting, eller om vi ska åka till Rättvik på crusing. Höhö, no idea. Ska faktiskt kolla om det finns kaffe. (a) Hejdå!!!!


McGlobal