Live life for the moment because everything else is uncertain!

The rain won't stop falling

{Rubriken har inget med inlägget att göra.. Eller lite? Eh.}
 
Så.. Eh.. Ja, jag vet att jag inte bloggat något, men har inte orkat, har ingen dator för att vara ärlig, var ju tvungen att lämna in skoldatorn och sen orkade jag inte blogga via mobilen och har heller inte haft orken att låna mammas dator.. Fast nu sitter jag vid hennes dator i alla fall. Haha.. Funderar på att ändra bloggdesignen, men jag vet inte riktigt, vi får se vad denna unga kväll har att erbjuda.. Dvs om jag hittar bilder som passar och sådant.
 
Men i alla fall, har umgåtts med kusin, solat på stranden, umgåtts med syrran, druckit te, kaffe, sovit och sovit och läst dom senaste dagarna.. Ifall det var intressant.. Haha. Näe, men tro om jag ska fortsätta dricka mitt te nu.
Har nämligen tagit in te, socker, ett glas mjölk och vatten kokaren in på mitt rum, eftersom att jag har städat det så fint idag, det har inte varit städat på någon/några månader, inte såhär mycket i alla fall.. Nu är allt i sin ordning, förutom att jag spillde lite socker nyss då, men ah, annars så..
 
Ute regnar det, eller har regnat, är lite mörkt nu så jag ser inte riktigt. Jag som verkligen vill ha sol! Tur det inte är kallt väder i alla fall, har gått i shorts i flera dagar nu, ÄNTLIGEN SOMMAR! Eller, som vissa säger ; Försommar. Whatever. PUSS SÅ LÄNGEEEE!

Det är sommar, solen skiner idag..

Helloooooo..
Dagen igår började med att jag vaknade runt.. 1 eller halv 2. Det var SÖNDAG. Så ah.. Men iallafall, vid 2 ringde mamma och behövde hjälp att bära saker ifrån parkeringen, så gick ut i bara pyjamas och allt, var grymt trött och det var så ljust ute, för att jag har ju legat i mitt mörka rum typ aslänge och blundat och sånt och blablabla. Iallafall, när vi kom in så käkade jag frukost och sen gick jag och la mig ett tag till, klädde sedan på mig och gick ut en sväng i det fina vädret, BARFOTA i shorts och tshirt. mhm, sommar är det bästa som finns! Sedan gick jag in och drack kaffe med morsan och sen lagade jag mat, snabbmakaroner och burk köttfärsås, det var faktiskt gött. Tog en kaffe efter maten och sedan smsade Philipe, efter ett tag gick jag och mötte honom och vi umgicks hela kvällen, drog till coop och köpte kall Starbucks latte, sjukt god. Sen runt i området och så har vi gungat och en massa sånt. Så det var den dagen det. Idag (klockan är halv två snart..) så ska jag upp i tid. Typ 7. Uh. Men ah. Bloggar om dagen senare. Hoj!
 
Philipe igår.
 
 

Kalvdansvääääääägen

Hare trevligt med kusin Philipe och kaninen Joel.



'Cause you were mine for the summer, now we know its nearly over

Photos by me

Kaniner & Solsken.

Hellooooooo!
Idag har jag faktiskt inte gjort sådär jättemycket, gick upp runt 1, eller halv 2 kanske? För att vi skulle lämna bort våra fina kaniner, Putte och Non Stop. Så det kom en tjej med två barn och hämtade dom, uh, lite sorgligt. Var mitt första riktiga djur, Putte alltså. Just nu har vi bara 3 kaninungar kvar, en var vi tvungna att avliva då den hade fel på ögat, 1 har vi lämnat in på djuraffären, 2 har vi sålt och nu är det 3 kvar som sagt, två flyttar snart och en av dom lämnar vi in på djuraffären. Men i vilket fall, efter att vi lämnat dom så gick vi in, tog en kopp kaffe och sen tog jag moppen ner till affärn och köpte Toalätt, som man egentligen har i kattlådan, men har det istället för sågspån, mycket enklare, köpte även Hö och så. Sen hem igen och jag kommer knappt ihåg. Men vi käkade och så var jag till affärn igen en sväng för mamma vela ha dricka och snäll som jag är åker och köper det! Nu satte jag mig här och vet inte vad jag ska göra resten av kvällen. Kära familjen ska nämligen kolla på skräckfilm, så blir väll att dega på rummet, haha ;)
- Btw, hade döpt kaninerna till jättegulliga namn förresten,
Mamman heter ju Non Stop..
Ljus och vit fläckig; Marabou
Mörk och vit fläckig; Marabou Dark
Mörkgrå; Dumle
Ljusgrå; Daim
Blandning av grå och nått mer (Avlivade denna) ; Polly
Och sen den helvita med lite små ljusa fläckar; Perrie
Eftersom att Pappan är vit och heter Putte, så fick det bli Perrie på den lilla vita!
 
Fina Marabou Dark som snart flyttar till en av mammas kompisar.
 
Soligt ute idag! [Utsikt ifrån balkongen]

To the paradise city, where the grass is green and the boys are pretty.

 
Hej bloggen! Haft en sjukt bra dag idag med syster. Vi gick upp runt ett och fixade oss och drog till stan, parkerade moppen i parkeringshuset och skulle ta en fika, men det var så fullt, så vi gick istället ner till donken där vi träffade mamma och L där, för dom var där och fika, så vi käkade och sen gick vi ner till dollar och kollade lite, gick även in på Rusta och tittade, men hittade inget, så vi drog in till gallerian igen och där tog jag en kaffe latte. När vi chillat klart där så tog vi moppen till Björksätra och köpte fika och godis och läsk och sådant, så vidare hem och fikade lite, sen ut och fotade lite smått och nu sitter vi här med varsin laptop utanför ytterdörren, vi bor längst ut på loftgången så vi har det rätt chill!
 
Foton från idag.
 

I am sailing, tormy waters, to be near you, to be free.

Så, eftersom att jag ska börja blogga igen (som ni såg i det förra avsnittet.) så kan jag skriva om dagen idag.
 
Idag;
Jag gick upp cirka.. eh, 1 kanske? Men vaknade runt halv tolv.
När jag väl gått upp så käkade jag och syrran frukost, mumsigt! Fast mjölken smakade skit och det smakade skit med te också, nu har vi köpt ny mjölk och förhoppningsvis smakar den bättre. Efter frukosten gick jag in och la mig ett tag till och sen satte jag igång lite musik och klädde på mig och plattade håret och efter jag var klar gick jag in till syrran och vi snackade ett tag. Typ 10 minuter senare gick vi ut och tog moppen ner till Örta och käkade hemma hos L, mamma var redan där, så innan maten var kvar gick jag ner till macken och köpte hamburgedressing och sen käkade och sen åkte till macken och pumpade däcket på moppen, åkte tillbaka till L och drack en kopp kaffe, sedan drog jag och syrran iväg på moppen igen och skulle kolla nere vid båthamnen och sådant, sedan åkte vi någon väg och var halvvägs till sjön, så vi åkte dit och kände på vattnet och sedan skulle vi en väg hem och hamnade halvvägs till storvik (yolo) och så svängde vi in på en annan väg och var då i Stensätra! Väl framme i Björksätra så gick vi in på Ica och syrran handlade lite och så äntligen hem. När jag kom hem var jag rätt uttråkad, så bytte om och efter ett tag gick jag ut och fotade lite, plockade maskrosblad till kaninerna och sånt, sen drog vi till affären och köpte nödvändiga saker som schampo och sådant, efter det hem och satte mig här. Har haft en sjukt bra dag ändå, imorgon ska det tydligen vara varmt ute, så får hoppas på ännu bättre dag!
[bilder på sjön från idag.]

Now you say you're lonley, you cried the whole night trough, well you can cry me a river, cry me a river, i cried a river over you.

Hej, igen. Har verkligen inte varit så bra på att uppdatera. Kanske blir roligare att göra det nu när det är fint väder och SNART sommar. Idag har jag åkt moppe i tshirt, asnice och sen har jag gått med shorts hela kvällen, även ute, sjukt skönt alltså! Älskar värmen!
Träden har slagit ut!
 
Men ja, vad har hänt på senaste tiden?
Well, väldigt mycket pollen, så har ju fått börja på riktigt med allergitabletter, hämtat ut astmaspray och sådant.
Jag har varit i Gävle och käkat på donken och köpt en sjukt snygg tshirt.
Jag har hoppat av skolan, tänker inte gå in på detaljer, men känner att jag är väldigt skoltrött och jag kan ALLTID gå tillbaka till skolan och ska kanske gå folkhögskola till hösten, dessutom, hade jag fortsatt nu så hade jag ändå fått gått ett år till på IV (plugga upp betygen) och jag sa ju det, får jag gå 3 år och plugga upp betygen så hoppar jag av efter andra. Men sen trivdes jag inte jätte bra i skolan här heller, annat är det ju hemma, jag stormtrivs här hos mamma, så det är skönt att vara tillbaka hemma efter 2½ år. Så på Tisdag ska jag in och lämna skoldatorn och lite sådant (uh, kommer inte ha en dator då min är sönder.. men jag har mobilen som tur är!)
 
Så, vad har mer hänt? Har njutit av vädret och åkt en del moppe. Druckit mycket kaffe och haft det allmänt gött bara!
[Lite swag har man ju allt!]