Live life for the moment because everything else is uncertain!

Sweet darlin', come hold me

Öhö, är i sandviken. Ligger med mammas dator och lyssnar på musik. Ska snart gå och ta bort sminket och borsta tänderna, är lite trött.. Meeeeeeen, det var ju skola igår så.. (För en halvtimme sen)

Alltså, igår gick upp vid 7, fixade mig, åkte till skolan, satt där en stund, sen kom Emelie, satt då och pratade med henne ett tag, då kom Karro, hon hade inte käkat frukost, så vi drog ner till caféterian så hon kunde köpa, sen upp till svenskan, satt och skrev om en bok jag läst. Sen en halvtimme senare skulle jag ta spruta, så jag och syrran gick till vårdcentralen där Lina mötte oss, men det var visst ingen spruta, för dom hade inte tid just ígår, det var tydligen slut på ''öppet hus'' så vi åkte till skolan igen, väl där satt jag och jobbade med Religion från kvart över nio till .. elva kanske. Då gick jag till vårdcentralen igen, för att gå till tandläkarn, var där vid kvart över 11, kom in vid halv 12, fastän jag hade tid 20 över, så, det gick helt utmärkt, utan bedövning och allt! Men ja, efter det så skjusade Lina mig till skolan, så hade jag engelska prov och sen religion, men eftersom att jag var klar med allt fick jag sluta 20 minuter tidigare, vilket gjorde att jag hann med bussen och slapp vänta en timme, tur det, för jag hade inte käkat nått på hela dagen. För tandläkartiden var mitt under lunchen.. Sååå, när jag kom hem så tryckte jag i mig tre pannkakor och så städade jag och packade, sen satt hela familjen bänkade framför Nalle Puh, det var rätt kul att se . Men jaaa, efter det åkte vi till affärn, hämtade ut biljetter, sen iväg och tanka och sen till station där vi vänta på tåget, så åkte jag och syrran, sen framme i borlänge, så skulle vi vänta typ en timme på tåget och då gick det grymt segt, vi tänkte sätta oss inne vid bänkarna, men när vi kommit halvvägs skriker jag till syrran ''BACKA! BILJETTER!'' bara för att jag fick syn på en kille jag är ganska så rädd för, en kort kines/japan/thai? dvärg, gammal, vitt hår, stirrar ut folk, asläskig typ.. Så jag och syrran sprang mer eller mindre ner till perrongen istället. Stod vid trapporna och väntade aslänge, sen satt vi på tåget, då satt vi bara och småpratade och sånt skit. Väl framme i sandviken så kom Jörgen och hämtade oss och skjusade hem oss. Vi käkade när vi kom hem, sen drog jag och syrran till Ica och efter det blev det TV resten av kvällen, nu sitter jag häääär, ska alltså gå snart, för att sovaaaa..

Får se om bästis kommer imorn, jag hoppas verkligen.. Men ja, vi får se.


´Diggar till musik i skolan, yeah

Men yes, kom typ hit .. 9? Börjar tio, höhö, så jag och Sandra har softat, druckit kaffe/varm choklad, jao, vi har haft det lite trevligt. Diskuterat om hur orättvist det är i skolan. Uh. Har utvecklingssamtal senare, så jag kan klaga då. Höhö, inga otrevligheter på bloggen, sen är det ju fult att "hänga ut" personer också, så jag ska vara tyst! :D
Nuuuuuu, börjar vi om en kvart, matte - JAG ORKAR INTE. meeeeeen, bara nåååågra veckor kvar till sommarlovet... Fast det borde komma nu..


Jag saknar sandviken jah :c

Snart lunch, TJOHEJ. Måste börja blogga igen, men har inte haft min dator, såe, känns lite jobbigt att blogga på andra datorer, visst, det går, men det är ändå inte mitt tangentbord eller mina bilder, höhö.
Men nu sitter jag här med Sandra och degar som vanligt. Såe, bloggar när jag kommer hem eller senare här i skolan, vi får seeeee... Hejdå :D


SHIEEEEEEEEET.. Inte bloggat på en vecka..

Det var inte bra. Men jag saknar min dator, mina bilder och allt. Har inte det. Ska försöka blogga mer ändå 8D
Har inte orkat heller.. Men jaaaa, bloggar senare eller imorn istället, hejdå :D

Ulrik Munther ♥





Det är inte likt mig, verkligen inte likt mig. Att bara bli helt nerkärad i någons utseende, det har hänt 4 gånger.
4 gången är nu och det är Ulrik.  Dom andra tre: Billie Joe Armstrong, i sexan. Bill Kaulitz, i 7an. OCH MIN BÄSTAVÄN, den snyggheten försvinner aldrig, BÄSTIS ÄR DEN  snyggaste jag någonsin sätt! ♥ höhöh ;) PUSSHEJ


He's the only one that I believe can save my life.

Rubriken har väl inget med inlägget att göra, haha. Som vanligt nästan..

Idag, har jag varit i skolan, alla goes ''WHUUUUUT, Ovanligt..'' - Bara för at jag är så bäst och sköter skolan.. Nästan sköter skolan, jag kan inte koncentrera mig för tillfället, men jag har iallafall närvaro på lektionerna. Det är bra, har inte skolkat någon gång sen skolan började i Augusti. Det är också bra. Men ja, dagen idag har alltså sett ut ungefär såhär:
Började klockan åtta imorse med ARL, gick bra, pratade praktik och sånt. Sen rast och så matte, efter matten studietid och lunch, jag trodde det skulle vara gott med fiskpanetter, sås och potatis, men UEW, säger jag, dom hade haft citron eller nått i såsen, så där blev det förstört. Efter lunchen hade vi högläsning, IGEN, gick precis lika bra som igår, - Ingen lyssnade - Jag och Emma fick nått jävla ADHD skrattanfall.. Åt lärarn... För hon härmade hur ''vi'' satt på lektionerna, hon satt med fötterna på en stol, mobilen i handen inne på facebook och höll på med massa annat, samtidigt som en grabb i klassen skulle läsa högt, HAHA!  (INTE BRA!) Ehum, sen var det svenska, gjorde ingenting först, men sen läste jag och jag ÄLSKAR boken, så mycket att jag satt övertid 10 minuter, kan ju inte sluta läsa bara sådär? :c Så mitt i allt såg jag klockan och bah ''Fan, bussen'' Kom på sen när jag gått ut till bussen att den inte kommer förrän om en halvtimme. Första tanken då ''fml, kunde läst mer...'' Haha, ja.. Imorgon har vi friluftsdag, alltså ska jag, Sandra, Emma, Petra (kanske) & Emelie (om hon är frisk) bowla i borlänge. Hellre det än nått annat, höhö, jaa, börjar 11 och slutar 1, sjukt chill. Efter det blir det Kupolen, sen får vi se vad som händer, om jag åker hem eller om jag väntar på Lina eller Klas! - I vilket fall, efter skolan så käkade jag gröt och sen pratade jag med Lina om lite allt möjligt och så vet jag inte vad jag gjorde, var allmänt rastlös och bara gick runt. Sen kom Klas hem och vi pratade lite i köket och sen så .. Haha, vet jag inte.. Men jag hoppade in i duschen iallafall och så käkade vi och sen satte jag mig vid datorn och har suttit här ett tag.
Så, nu slutar kag skriva, orkar inte liksom. Saknar min dator som fan just nu, för jag kan inte redigera bilder eller ha mina bilder på typ bloggen/bdb/facebook, så ah, det är lite jobbig.. VI HÖRS!

Kaffeeee ♥

HEEEEEY! Kul att jag är här och skriver.. Igen..
Haha, sitter med Sandra i biblioteket och dricker kaffe, har nämligen rast!
Eller ja, hon dricker inte kaffe, hon dricker varm oboy och äter macka, man får egentligen inte det här..
Men det gör inget, för han säger inte åt oss (a)... Haha, ja, vet inte vad jag ska skriva mer. BLOGGAR I EFTERMIDDAG. Senaste dagen idag liksom.. 20 i 2, HAHAHAH...
Hejdå!


(Bild från tumblr.)


I'll remember you, when I've forgotten all the rest

Öhö, rubriken för en låt jag älskar. Bob Dylan - I'll remember you.
Jaaaaa, idag har jag varit i skolan.. Höhö, försov mig liiite imorse, vaknade kvart över 8 tror jag och flög upp för bussen skulle gå klockan 9, så klädde mig, sminka mig, fixa lite med håret, borsta tänderna, kissade och sen drog jag, bussen kom kvart i ungefär, lite tidig, väl i skolan satt jag nere i entrén ett tag, eller ja, caféterian, och sen gick jag upp till skåpen och snackade med Emelie och Karro ett tag, drack en skitäcklig kaffe och sen satt vi och snackade, efter ett tag kom Sandra och sen så började vi 10 med matte, gjorde bara nått tal, för jag orkar inte jobba speciellt mycket just nu, vet inte varför direkt. Seeeen var det lunch, sällskap med några tjejer i klassen och sen efter det drog jag och Sandra till Caféterian och köpte macka och satt och snacka lite. Efter det så gick vi upp till skåpen och hade en halvtimme att göra ingenting på, så då fick vi syn på Emma och stod och snacka med henne ett tag och sen började vår lektion, lärarn skulle läsa högt och sånt, gick inte jättebra direkt, klassen är inte den som är tyst och skötsam. Nej, men alla garva knäppt , Lollo och David hade lite kuddkrig, resten satt och garva åt någonting, jaa, kaos, nejmen, trevligt att klassen kan umgås iallafall.. Jaa, efter det hade vi klassråd, sög typ. Fattade ingenting och sen fick vi sluta. Då skulle jag, Emelie och Emma dra till borlänge, väl när vi väntade på bussen kom Emma på att hon skulle hem till sin Farmor och gå ut med hennes hundar, så jag och Emelie åkte iväg, bussresa på typ 1½ timme - Bra tidsfördriv måste jag säga.. Skrattade lite åt en gubbe som satt och flinade hela tiden, vet dock inte åt vad.. Sen snacka vi lite skit om allt möjligt och sen var vi framme, då drog vi till kupolen, stack på toa, sen till h&m och sen gina, efter det drog jag in på stan och hon stannade kvar, jag gick förbi det huset jag bodde i förut, haha, skitmysigt.. Ah, inne på stan gick jag in på ATG och köpte tuggummi, för mitt var slut. Efter det gick jag vidare och gick in på intersport och sedan till sibylla och satt ute där och väntade på att tiden skulle gå, vid 4 tiden ringde jag Klas, inget svar dock, han ringde upp mig senare då jag hade bestämt mig för att köpa en korv med bröd inne på Sibylla, han hämtade mig runt halv fem och så åkte vi hem. Hoppade in i duschen, sen satt jag och glodde när han gjorde smörgåstårta och käk, sen hämtade vi syrran från hennes gitarrträning och sen hem och käka, sen satte jag mig här. Haha. Jaaa, det var min dag och ja, idag skrev jag långt. Lol. Hahah..

If I lay here, if I just lay here, would you lie with me and just forget the world?

Kom hem till Leksand igår.

Idag, skola, första dagen efter lovet, har läst och jobbat engelska. Lite segt.
Men ah, svenska första lektionen, sen rast, studietid, idrott (dock hade jag glömt det, så hade inga kläder med mig..) Efter det lunch och lunchen gick jävligt fort, pratade massa mobilspel, sen engelska och sen slutade vi.
Tog bussen hem och vek lite kläder och slängde i mina kläder och ska nog snart kolla om det är klart och sen slänga i nästa maskin. Höhöh. Ja, vad ska man säga mera? Vet inte vad jag ska göra idag. Blir nog bara att slappa tror jag.. Har inte nått bättre för mig.


Sandviken i mitt ♥

Ja, jag ääääälskar Sandviken. Det kommer rakt ifrån hjärtat. Älskar min underbara säng och älskar att vara hemma hos mamma. Men ja, idag har jag.. Ehum, vaknade halv 8 imorse, YAY, nejmen, sen åt jag frukost vid halv elva eller nått sånt och satt och snacka med morsan, sen fixade jag mig.. Mamma fixade sig, naturligtvis ;), nu vet jag varför jag sminkar mig och vad jag fått det ifrån, jag vet nu var ifrån jag fått idéen att fila naglarna, färga håret och blablablaaa. Men ah, vi gick till Ica och lämna en film, hoppade på bussen som kom precis, åkte till stan och gick in Kicks och kolla efter en röd hårfärg - hittade ingen. Sen gick vi till nått ställe där det skulle vara billigt, men det var stängt och sen gick vi till Rusta, där världens bästa vän var, pratade ett tag och sen gick jag och morsan vidare till dollar och titta lite, hittade inget där heller, sen till Ica Maxi, där hittade jag en film jag köpte och en Loka. Sen väntade vi på bussen i en timme eller något sånt, Längre kändes det som, frös arslet av mig. Sen åkte vi buss hem och nu har vi plockat lite här, morsan gör käk (Korvstroganoff och makaroner ♥) Senare idag ska vi vara barnvakt åt Luna och Stella, Philipe kommer även hit. Sen kommer Lisa & Joel hit och vi ska titta på melodifestivalen. Ska försöka hinna med att gå till Ica en snabbis och köpa godis. (Inte alls godisråtta (a))

Aja, pussheeey!

KOLLA VAD JAG HITTADE, EN SJUKT GAMMAL BILD PÅ MIG, haha :c Jesus, 7an.
Askort hår, haha..