Live life for the moment because everything else is uncertain!

Du är den som får mig le.♥

Fredag - Lördag - Söndag, helt underbara dagar med bästis. Vi har gjort massor och skrattat massor. Jag hoppas det blir snart igen, annars dör jag.. Eller nått :c Det har varit totalt underbart och kul, vi har varit på stan och ute i lekparken och i vallhov och ätit massor av godis! Jag älskar det, finns inga andra ord, snart ses vi igen.

K A F F E T i M E

Börjar snart, köpa kaffe nu, ha det bra!
Jag har namnsdag idag. Intressant va? :)
VI HÖÖÖÖÖRRRRSSS


Kaffe ♥

You are beautiful..


You're amazing, just the way you are..



hehe, bilden <3
Nej, men har lunch nu, dock inte ätit - äcklig mat.
Har pratat med Anna idag också 8) Trevligt, trevligt (A),
druckit kaffe och blablabla, nu ska jag inte sitta här och dega..
Eller vi får se, börjar om en kvart.
Fyfan, kul. Och snart är det fredag, jag längtar!


Grannens katt ♥

Supersöt katt, även att det är en kattunge

Green Room !

Sitter i Green Room med Saaaaaandra och dricker LOKA 8D , fast det får man egentligen inte, och här ska det vara tyst, men massa folk bablar, så jag skiter i vilket jag med då :). Snart börjar jag, suckkkk.. Men har bara 2 lektioner till idag, riktigt kul 8) Hejsvejs!


SANDRA ÄR TILLBAKA

Eller ja.. Idrottslärarn tror att hon går promenad. (Y) Haha, lite kul. ;)

Holding hands with you and were out at night

Skolaaaaaaaaa, alltid lika kul.
Jag vill lyssna på musik, men har ingen mobil med musik eller ipod, för min ipod är död
och datorerna här på skolan är värdelösa och har inga högtalare, börjar bli lite sur över det.
Sandra gick nyss på idrott, så jag sitter själv, kul, fast hon kommer tillbaka snart ;)
Jag har gjort en del i svenska prov idag, så snart är jag nog klar med det så jag får veta var jag ligger i svenskan. Sen idag när jag kommer hem ska jag ändra min bloggdesign, för jag har kollat på andras bloggar och blivit grymt intresserad av att ändra den, sen ska jag lägga in lite bilder från kameran, ladda kameran och kanske gå ut och fota? Ja, vi får se vad jag ska göra när jag kommer hem, ingen är nog hemma då, kanske Elias om han inte drar iväg med nån kompis. Jaja, nu ska jag sluta skriva här och plåga er som läser. Tack och hej!


(har inga andra bilder i skolan.. och Tom var ju snygg..)


Spåkulan 24/10 - 2011



L E K T i O N

Studietid nu.
Btw så är det JAG som skrivit texten på inlägget innan. Tack och hej!


Om du dör, då tar jag livet av mig.

Det finns ord och meningar som betyder så jävla mycket för mig,
iallafall när det kommer från rätt person.
När bara en person kan få dig att skratta så mycket att
 du får träningsvärk i käften, så vet du att personen betyder allt för dig.
När det finns en så stark vänskap, ett band som ingen kan klippa av,
så vet du att du har personen vid din sida föralltid, oavsett vad.
När du vill höra rösten på personen, vet du att du kan ringa,
du kan alltid smsa, även om du kanske inte alltid får svar, för är det en riktig vän,
så tröttnar den aldrig på dig.
Ni kan diskutera, bråka och göra allt möjligt,
 men bara ni vet att ni inte kommer lämna varann,
 det är med personen du vågar säga din åsikt till
 och att veta att den inte lämnar dig, som du kan vara dig själv med
, det är den personen, som förgyller dina dagar,
den personen får dig att orka leva.

- Du gör mig hel, det är det viktigaste för mig,
att det är du som får mig att skratta, du får mig
att vilja plugga, du får mig att tänka efter.
Du får mig att ändra mig till en bättre person
och jag kan inte tacka någon annan än dig för det.
Jag älskar dig, finaste.
[
och det kan man göra, även fast det är ens bästavän, för jag tror ingen har lika starkt band som vi har,
vi har gått igenom så mycket tillsammans, så mågna fina minnen, i tårar och skratt, ilska och ledsamt, allt.
Och det är det som får mig att älska dig så mycket, bästis. Tack för att du finns och funnits där när jag behövt dig, du vet att jag finns här för dig, vilken tid på dygnet som helst, alltid, bästis]



IN THA SCHOOL

Sitter och kollar på bilder på hundar med Sandra, jag ska följa med henne hem och kolla på hennes hundar någon gång. Hon har fina hundar faktiskt, gråhundar. gulligull! ♥ dom ska jag fota då. Hejdå :)

Måndagen den 17 oktober.

Dagen .. Skola: Jag kom klockan halv 8 imorse, väntade på lektionen, hade svenska, rast nästan en timma, sen jobbade jag engelska, eller jag satt mest och prata med Emma, vi satt och skratta åt korkade blondinskämt och tro mig, läraren hade minst lika kul, hon skratta i 10 minuter åt ''Är du stum? Behöver du prata om det?'' Sen hade vi engelska, studietid mera, sen hade vi lunch, potatisbullar var det, efter lunchen var det engelska och sedan matte, sen fick vi sluta och imorgon har vi sovmorgon till tolv. ♥
Haha, kul liv jag har. Verkligen. Nu ska jag logga ut och sedan välja kläder till imorgon. Hejsvejs!


Just don't tell me that

Jag har inte haft någonting att skriva, förutom att jag varit i skolan, hur kul är det att läsa om egentligen? Nu är det äntligen helg igen, det är Lördag och riktigt höstväder, det är fint och sol och sånt, men alla löven har nästan ramlat av träden och det är kallt. Nu har vi fått börja skrapa rutorna varje morgon på bilen också, så jävla kallt är det. Snart är vintern här igen, det ska väl bli väldigt kul, jag ska åka snowboard och skidor och så självklart pulka, jag ska ha snöbollskrig med Anna och jag ska sitta och dricka te med tjocka strumpor och en filt framför teven. Fast nog om det, det var även soluppgång som man såg här för några dagar sen, jag var ut med kameran på en gång, så här har ni en bild som fyllder detta inlägget lite mer än vad det redan är... Och nej, bilden är inte redigerad, man kan ha solnedgångsinställningen på kameran.

I turn the music up

Ja, idag har jag sovit till halv tolv, blev ingen skola för att jag sov asdåligt inatt och behövde sova, somnade nästan vid sex, men då tänkte jag att det inte var någon idé för att jag skulle behöva gå upp ganska snart, så ja, vid halv tolv så gick jag upp och satte mig och titta på tv med Lina, sen käka jag lite ''frukostlunch'' typ och sen städade jag min garderob och så slängde jag i min vittvätt i maskinen, sen satte jag mig här och har suttit här ett tag nu. Ska nog gå och göra någonting annat snart, vi får se. Redigerar lite bilder och lyssnar på musik just nu iallafall. Tack och hej.

Your on my mind your in my heart, it doesn't matter where we are

Det är fullmåne ute, det är kallt och jag ska göra te. Jag satt nyss och lyssnade på High School Musical låtarna, dom är bra, för att dom gör mig på bra humör, lyssnade på dom mycket när jag var 13. Jag saknar den tiden jag ganska mycket. Jag var så jävla fjortis, fast ändå inte, jag förstår inte, men jag var glad, jag skolkade dock för mycket, jag gjorde mycket dumt också, men jag saknar det, saknar det så jäva mycket. Jag saknar att garva så mycket som jag gjorde varje dag då, jag saknar även mitt rum jag hade och min säng och allt stökiga, att dricka te och äta macka när jag kom hem från skolan, att slappa framför datorn och inte tänka på skolan, att gå till skolan när jag var sjuk bara för att vara med min bästa vän, det var livet, att sitta och softa i korridorerna eller i ett omklädningsrum och lyssna på musik eller att gå till ica och sitta där och käka godisbilar, att bara göra ingenting, att åka in till stan och inte veta vad man gör där över huvud taget, för att sen ta bussen och åka runt i flera timmar. Jag saknar det som fan. Jag säger inte att jag har ett dåligt liv nu, jag sköter mig lite mer och så, men jag kan inte säga att det är så mycket roligare, för det är det inte, jag hade jävligt kul i både 7an och 8an, visst, vissa saker var förjävligt jobbiga, (såsom rättegången i 7an, allt jävla folk, alla möten och sånt i 8an..) Men det är inte det jag tänker på, jag tänker på hur lycklig jag var, trots att det kändes som att hela jävla världen var emot mig, så var jag glad, lycklig och bara.. jag. Jag var bara den jag var, jag saknar allt!
Jag på vårterminen 7an

Whenever you need me, I'll be there

Bytt header igen, ser ni inte den tryck f5.
Är hemma från skolan idag, dödstrött och mensvärk som fan.
Gud, jag är sååå trött.
Hejdå.

♥ - Kommer inte på någon rubrik alls.

Idag har jag varit i skolan heeeeeeela dagen. Caféterian var dock stängd, vilket sög.
Sen efter skolan så följde jag med Elias, Lina och Oskar, till doktorn, sen gick jag, Lina och Oskar in på noret, sen mötte vi syrran och hennes pojkvän och nån kompis till henne på vägen hem och väl hemma så lekte jag med Oskar ute, sen blev det fika med mormor och göran för morsan kom hit och sen åkte vi till affären och handlade, sedan till mormor och hämtade två väskor sen hem och fixade mat, käkade, sen satte jag mig här efter jag packat och slängt i en maskin tvätt som jag snart ska hänga upp, men nu ska jag dra, hejdå 8D

Du måste lyssna till dig själv, höra vad du vill.

Idag har jag varit i skolan hela dagen typ, till halv fyra. När jag kom hem så tittade jag på tv och gick ut till kaninerna, sedan kom mormor hit, då satt jag och var social i köket jättelänge och så kom Klas hem, efter en stund gick vi till garaget och sen följde jag med mormor hem för dom skulle hämta nått, sen så åkte vi tillbaka, så gick vi in och käkade kvällsmat, sen började jag med tvätten och nu satte jag mig här en stund, ska duscha och städa rummet, vet inte vad jag ska skriva mer än så, tyvärr, hejsvejs.
Bild på mig dåva. Faktiskt inte redigerad, stod i väldigt ljust och så en inställning på kameran!

Jag ska resa från stad till stad, efter pokemon


Nu tänker jag bli allra bäst och bygga upp ett lag

Sitter och lyssnar på gamla barnlåtar, jag saknar att vara liten, att sitta och titta på Pokémon, Bumbibjörnarna, Krambjörnarna, lyssna på sagor med Bamse, lejonkungen och allt möjligt och titta på Nalle Puh, Arthur, Bananer i pyjamas, Rickard Scarrys äventyrsvärld, Nalle har ett stort blått hus, björnes magasin, och allt <3
. Att dansa framför tvn till en låt på barnprogram, att sitta och leka och allt var bara underbart, inga tonårstankar, bara en massa lek och bus hela dagarna, det gjorde ont när man ramlade, det var det enda som gjorde ont, kärleken existerade inte och man var vän med nästan alla. Man bråkade och blev sams, det är inte som nu, nu bråkar man och avslutar vänskapen forever, i vissa stunder. Ja, men jag älskar barnlåtar fortfarande ♥

Dock var det inte i denna ålder jag kollade på sånt.. Haha.

bob marley - buffalo soldier ♥


Jag gråter bah i regnet

Det är fint väder ute och jag vill fotografera trots att min näsa blir iskall, kom nyss hem från skolan, eller ja, för typ 10 minuter sen, slutade fem över två och gick hela vägen, tog 20 minuter. Woho, skolan har väl varit rätt bra idag, satt och skrev som en jävel sista lektionerna, lite jobbigt, ja. Men jag vet inte vad jag ska blogga om, föresteeeeeen, jag har svart hår nu! Jag älskar mitt svarta hår, det är bäst 8) Sen idag ska jag duscha, och så vet jag inte vad jag ska göra mera, det är ganska.... jobbigt.. höhö. Men vi hörs. Tack och hej.
(jag på resecentrum i sandviken) i miss it.

I know Im gonna be okey, I know Im gonna be alright.

Alla längtar hem, längtar till någonting, någon gång i livet. Jag trivs jävligt bra hemma, jag saknar min säng, saknar att sitta på balkongen och dricka te, saknar att vara med Anna ofta, saknar sandviken, bussarna, stan. Jag saknar det så in i helvete, men det betyder inte att jag inte trivs här i Leksand, för det gör jag, det är mysigt här och ännu mysigare till jul. Efter jul vet jag att jag får komma hem oftare, det känns bra. För vissa saker är jobbigare än andra. När folk sitter och pratar om att dom ska hem och dom pratar om sitt rum, så känner jag att jag saknar det mer. Jag saknar att vara lika glad nu som jag var då, nej, nu säger jag inte att jag är ledsen och deppig jämt, jag är glad, det är jag, men förut skrattade jag varje dag, det kanske jag gör nu med, men det är två olika saker. Jag är trött på att plugga också, fast jag vet att jag måste, jag måste få betyg, även fast jag har haft jävligt kul innan också. Jag är samma person som då, fast jag har börjat sköta mig mera, men nu känner jag hur koncentrationen är påväg bortåt, speciellt efter 10, jag ska börja ta min medicin igen, 18, sen måste jag höja, när jag väl får komma till en läkare. Jag kanske har dåliga dagar jag med, men jag får dåligt samvete då, för jag är så jävla rädd att folk ska tro att jag inte trivs här i leksand och att jag ska få flytta härifrån då, för jag vill inte flytta nånstans om det inte är till sandviken. Jag kan tycka det är skitjobbigt med småkusiner också, (nu syftar jag på dom som bor här) men jag tycker om dom ändå, jag kan tycka att Lina och Klas är jobbiga som tjatar, men jag tycker om dom också, min syster, har jag behövt leva med, men jag tycker om henne ändå, även fast hon också kan vara jobbig. Jag vill även flytta till egen lägenhet, känna hur det känns, det kanske är jobbigt eller kanske är jävligt bra. Jag kan känna mig trött, för jag sover inte jättebra och jag blir irriterad jättelätt, och ni som tar åt er då, gör inte det, för det är inget illa menat, jag är bara sån. Jag försöker ha städat, försöker vara glad, försöker göra snälla saker, försöker att inte vara irriterad eller sur, men varje dag går det inte, inte varje dag.
Alla har dåliga dagar ibland, då menar jag alla, till och med dom som har allt dom vill ha och massa kompisar, pojkvän/flickvän och är glada och lyckliga jämt, dom har också dåliga dagar, dom kanske inte bara erkänner det, det borde dom göra. Man borde kunna säga till om man mår dåligt. Man kan skriva ett blogginlägg (som jag gör) skriva på papper, prata, eller vad som helst, man ska ju inte ha dåligt samvete för det. Nu förstår jag folk som inte vill prata om saker, det förstår jag till 100%. Jag förstår att dom tycker det är jobbigt eller vad som helst, jag förstår alla som blir deppiga, för dagens tonåringar är så, det går upp och ner hela tiden och man kan inte göra nått åt det även fast man vill. Vissa har många kompisar, vissa har några, vissa har bara en. Jag har folk att umgås med i skolan, men det är inga jag umgås med på fritiden, om jag säger ''fritidsvänner'' så har jag bara en, och det är min bästavän, men det gör mig ingenting, jag klarar mig i skolan, jag har folk att vara med där och jag behöver inte nån att vara med på dagarna, jag klarar mig ändå.
Man ska helt enkelt vara glad för det man har.
(och det är okej att må dåligt ibland.)

Skriver en insändare..

Detta går ju bra, var sjukt koncentrerad för en insändare, sen ringde brandalarmet och hela skolan var tvungen att gå till idrottsalen och sitta och vänta, 10 minuter senare kommer dom och säger ''Ni kan gå tillbaka till era lektioner'' så.. nu har jag skrivit det sista, det blev bara lite till, för jag tappade koncentrationen. Tack och hey.


(bilden för att jag skriver insändare om tåg.)

To my insperation and my shining star.

Fredags så åkte jag till sandviken, så träffade jag äääääälskade bästis, (Anna) Det var undebart! Vi har gjort ganska mycket. Vi har legat på backen och tittat på stjärnor, vi har pratat stjärnor, rymden, framtiden, tidsmaskiner, färgat hår, skrattat, varit på stan, åkt buss, gått, ätit på sibylla, ätit pannkaka.
detta har varit så underbart