Live life for the moment because everything else is uncertain!

RÖTT RÖTT RÖTT - hoppas jag? :c

Hoppas på att mitt hår blir rött, sitter med färg i skallen nu, mycket sexig må jag säga.. Ni kan ju få en ''före'' och en ''efter'' bild, så får vi se om det blev nån skillnad.. Höhöhöh, imorgon ska vi till undersvik, ska bli kul tror jag. Får äntligen träffa saknade Victoria ♥ Men efter jag tvättat ur färgen ska jag hoppa in i en dusch, raka benen osv, sen ska jag nog sitta här om jag orkar, eller bara... SOVA. Jag vaknade halv 9 och kunde inte somna om, trots att jag var trött.. Så jag låg i sängen till halv tio, gick ut och la mig i soffan, orkade inte ens äta frukost, jag mådde så förbannat illa.. Som jag brukar när jag sovit förlite, illa! Höhö! Men uppdaterar sen ang mitt hår då.. Hejsvejs!!!


Erika, vi måste träffas snart.


Jag saknar dig!
Vi måste träffas snart.


Sometimes I wish I were an angel..

Ja, min design ändras heeeeeeeeeela tiden. Men nu är jag rätt nöjd, det ser bra ut i min dator, skiter i era nu, för jag kan inte fixa det, min dator är cp. Typ skit! Idag är det inte nått planerat vad jag vet. Ska nog klä på mig och fixa mig lite, sen vettefan.. jag är trött idag.. Vet inte om någon ens läser denna blogg, så jag vet heller inte vad jag ska skriva, om ni kunde kommentera om vad jag ska skriva om så vore det skitbra! Tack och hej!


I can be your hero..

Jag sitter då här, har inte uppdaterat på typ 4 dagar. Men jag orkar inte och vet aldrig vad jag ska skriva. Men då kan jag börja skriva om idag iallfall.. Idag sov jag till 11 ungefär, sen käkade vi frukost och sen fixade oss. När alla var klara och påklädda efter många om och men så åkte vi i två bilar (För vi är 7 stycken.) till en loppis, det blev faktiskt ett bord med stolar köpt där och det blev skitsnyggt! Och vi får plats bättre. Efter det så åkte vi till Insjön och jag och Elias kollade inne på Expert och sen gick vi in på rätt pris allihopa. Efter vi handlat där var det någon ponnyridning och sånt, så L, Alexandra och Oskar red häst, jag och Elias är nämligen allergiska båda två, så vi var kvar i bilen. Efter det åkte vi till nån annan loppis i Insjön och sen vidare till Leksand igen och såg någon loppis, fanns inte mycket där och regnat hela tiden har det gjort. Fyfan. Väl hemma, så började dom flytta möbler och efter ett tag satt alla i soffan medans Alexandra städade åt sina kaniner och Elias var på sitt rum och spelade tvspel. Så jag tog ut Saga ur buren (en degus, blanding av cinchilla och ekorre) och vi gulla lite med henne. Efter det bar vi stolar till garaget och hämtade dom nya stolarna och sedan käkade vi och nu efter allt detta sitter jag här och tar det lungt. Ska nog hoppa in i en dusch och sen blir det väl mys resten av kvällen.. Tror jag! Yatzy spel och sånt. Och vad ska jag skriva nu? Jo, jag håller på med den nya designen. Höhö. Är lite seg om jag säger så. Men hare bra! Uppdaterar när jag vet nått jag ska skriva.. Pusshej!

I wanna be with you..



B E R O E N D E


Im in love with an älgen..



7an, 7an, 7an.
Bara en massa jävla minnen.
Fyfan vad jag saknar det.


Utan dig färgas världen grå

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are


1 år sen, idag.

Adam, himlens finaste ängel. Vila i frid och hoppas du har det bra.
Jag tror du har det bättre nu än vad du hade förut.
Nu är det ett år sen du försvann, du är saknad och älskad, gubben.
I love you


Jag kommer sakna grabben..

Jag och Ossian dagen innan skolavslutningen.

Sjukt heta... :D


Skolavslutningen..

Lite sen med att skriva om det, men ändå..

08/06-2011
Ja, min dag började med att jag var dödstrött, gick upp, satte på mig tajts och klänning, plattade håret och satte upp det, sminkade mig, och sedan åt jag frukost. Efter ett par minuter så kom mamma och vi åkte till skolan, där stod vi och väntade på att få gå upp i rad till ''Aulan'' Sen när vi hade kommit upp satte vi oss och det var massor av framträdanden, bland annat 1-2orna som spelade dockteater, supergulligt var det. Sen var det 3-6orna som spelade nån musikal och sedan 5-6-7-8-9orna som sjöng med kören och efter det var det nån teater som 8orna gjort och det var massor av sånt. Åttorna tog även upp niorna på scen, jag fick två pussar, en av simon och en av michelle och sen fick jag en klapp på huvudet av någon och sen fick jag en spark i arslet av marlene, sen gick vi av scen. Efter några minuter tvingade våran mentor upp oss på scen, fick ett paket och en kram och sen fick vi gå. Efter en kort stund så slutade avslutninen och vi skulle träffas i klassrummet, vi sa hejdå och sånt och jag tog alla mina saker och sen gick jag ut efter massa ståhej om att lämna sakerna i bilen, fan vad jobbigt det var att bära runt på det. Sen trängde jag mig in i folkmassorna och kramades och sa hejdå till alla. Uhu, kommer saknar Lyzanne, Michelle och Ossian som fasen.. Men nu har jag gått ut nian, alltså har jag gått i skolan i 10 år. Woho.. Bara 4 år till (Räknar med IV alltså..)



Det var jag det, i klänning.
Fyfan..


Igår + sista dagen i grundskolan.

Igår var vi då i valbo, det var sjukt kul. Vi började med att åka dit, för Anna och Annki kom till oss och hämtade oss, jag skulle springa upp och hämta ipren, så dom hade kommit, så jag fick lov att skynda mig. Jag, Anna och syrran satt bak, morsan och Annki fram, det var lite varmt i bilen, ja, det var den lilla gröna söta bilen. Jag och Anna måste varit i alla affärer, tro det eller ej. Vi gick och letade och letade och letade efter en klänning till mig, ett tag stod vi på djuraffären, fråga mig inte varför, Anna köpte en hjul till smådjur och vi tittade på kaniner, hur söta som helst var dom. Jag provade en klänning på KappAhl och en på JC, men båda var ''Njae..'' Sen hittade jag tillslut en på Wear It. En vit, såklart. Hatar klänningar i normala fall. Och sen hittade jag svarta tajts och rosa duffy converse. Vi gick även runt på andra affärer, vi tittade bland annat inne på Intersport, tror Anna hade lust att köpa allt i hela affären.. Nästan.. Vi hade sjukt kul. Vi satt ett tag där också i en soffa och titta på folk och jag glodde på Anna, precis när jag tittade rakt fram så sa hon : ''Vafan glor du på?!'' och just då var det en gubbe som gick förbi och bara titta lite snabbt på oss. Men somsagt, runt .. kvart över två så skulle vi gå och käka där nere vid ikea, korv eller pizza, då gick vi, när vi nästan var ute upptäckte Anna att hon glömt sin påse med hjulet i, förmodligen i skoaffären tänkte vi och gick dit, ja, där var den. Vi hade även köpt vatten och lagt flaskorna i påsen, så när vi nästan var ute så såg hon att hjulet inte var i påsen, bara flaskorna, så vi gick tillbaka igen och frågade om dom hade hjulet och det hade dom, det hade ramlat ut ur påsen. Då ringde mamma och sa att Annki bjöd på McDonalds, så vi gick dit, självklart mitt i vägen, vi tänker ju inte oss för.

Väl inne på McDonalds så var det mycket skämt och skratt, god mat och vi åt lite segt. Hehe.. Ja, sen skulle vi åka. Jag åkte i Annas bil, för dom skjusade mig till sandviken och mamma och syrran åkte med Tant A. I Sandviken fick vi vänta ett tag tills morsan och syrran kom. När dom kom så sa vi hejdå och kramades och jag gick iväg och hämtade min packning uppe hos oss, gick ner och la allt i bilen, gick upp på toa, gick ner igen och sen åkte vi. Väl här så hade åttorna i skolan ordnat någon överaskningsfest. Så jag fick tränga mig in i en bil där det var trångt, jag satt i syrrans knä, bredvid syrran satt klara och Nicho och mellan dom satt Myra och fram satt Johannes. När vi kom fram gjorde dom så att jag inte såg någonting och sen gick vi en bra bit, när vi var framme fick vi se och då var vi vid en sjö och där grillade dom och vi satt mest bara, sen drog vi hit och satt vid datorn resten av kvällen. Somnade rätt sent, tror jag..
Måste bara säga tack till Anna som orkade med mig inne i valbo, höhö.
Och tack till att hon fick mig att köpa den där klänningen..
Fast jag inte ens vet om jag passar i den.
Men skitsamma.
-
Idag har jag varit i skolan, det har varit minst 35 i solen och 30 i skuggan, vi gick både dit och hem. Idag var det mest städning och genrep på kören och sånt skit, imorgon är det skolavslutning, vilket betyder att jag går ut 9an. Det kommer bli underbart, men samtidigt sorgligt, jag menar, grundskolan har jag ju levt med i 10 år nu. Fast jag har gått i skolan typ 7 år eller 6½ om man ska vara ärlig. Hehe, med tanke på all skolk och sånt. Men det är över nu, allt är över. Jag börjar IV till hösten och sen är det bara 3 år kvar innan jag tar studenten, sen är mitt tonårsliv slut...? Nästan iallafall.
Ja, men efter skolan så käkade vi mat, efter det så har jag packat ner allt som låg inne på rummet, städat och sånt, syrran också, sen packar vi smink och det sista imorgonbitti, blir att gå upp tidigt för att hinna med allting, fixa hår - sminka sig snyggt - fixa kläderna - äta - packa det sista. Typ. Höhöh, jag vet inte vad jag ha för frisyr, tror det blir plattat och uppsatt i en sån där snygg tuperad hästsvans, höhö. Ja, vad mer ska jag säga? Finns inte så mycket. Efter avslutningen imorn ska vi käka på resturang och sen blir det att flytta till Leksand. Så uppdaterar nog kanske imorgon kväll isåfall.
-
Btw, så är det jävligt varmt ute, det är så varmt att jag dör inne typ, jag håller seriöst på att smälla av. Jag dör, dör, dör. Nu ska jag snart gå och dricka sprite. Sen vet jag inte vad jag ska göra, ska nog gå ut en stund, fastän det är så varmt. Man lär njuta ändå. Det kanske inte blir fler såna här dagar i år, vem vet?..


Bild från 08/06-2010
- Klassdag vid Norrsätraskolan förra året..
I miss it.


Let me love you again, I think we'll make it this time

Nu ska jag gå och packa typ, sen sova. För jag måste upp tidigt, Anna och Annki kommer klockan halv 11 och vi drar till valbo, kommer nog vara där ett bra tag. Efter det blir det till huset i helvetet. Det menas skogen. Är då där till Onsdag, sen slutar jag äntligen grundskolan och jag flyttar ifrån den där jävla skiten. Meeeeeen.. Det betyder alltså att jag inte har tid att blogga. Så vi får höras imorn. Pusshey!



Bild på Annas och Mina otroligt snygga ben, lika långa också.
Bara för att fylla inlägget.


Bright Eyes - First day of my life



Är totalt beroende av den här låten, den är helt underbar!
♥♥♥


Header

Ang min header - Den är bara tillfällig, håller på att fixar en, det tar tid liksom..

Svar på kommentarer :)

Postat av: Custuz
Kommentar: Bra kommentar du skrev hos Micahs!
Blogg: http://custuzs.blogspot.com

Svar: Tack så mycket, tyckte det var nödvändigt att skriva! Haha.. :)

Postat av: Suneeta & Chanel
Kommentar: Jag måste bara få säga: vilken söt blogg du har! Jättesnygg design. =)
Blogg: http://chanelsuneeta.blogg.se/

Svar: Tackar så mycket :) Headern kommer ändras snart igen. :)

Postat av: Klas
Kommentar: snart skolavslutning sen sommarlov jag och lina längtar efter er
Blogg: -

Svar:
Ja, äntligen! Vi saknar er med!

I hate it.

Det har varit jobbigt, många resor fram och tillbaka, många möten.. Jag börjar med att tala om att jag inte alls söker uppmärksamhet och att folk kanske har det värre än mig, det är inte det jag är ute efter, jag är inte ute efter att provisera, jag vill bara skriva av mig och förklara varför även jag kanske varit annorlunda och väldigt deprimerad.

Allt började i Januari, vi skulle flytta dit den 2. Jag åkte dit den 3, för jag vägrade åka dit. Jag satt i pyjamas och diskuterade med soc, jag har diskuterat med dom så mycket. Jag rymde på natten, innan den 2. Klockan fem på morgonen, jag kom till Ica, inte längre än så.. Jag blev ytterst besviken när jag misslyckades. Jag gick efter många om och men hem igen, jag la mig och pratade i telefon. Sen sov jag nog ett tag, för jag minns inget, hade inte sovit under natten.. Sedan åkte dom, jag satte mig framför datorn och redan dagen efter fick jag lov att åka. Vi fick inte ha mobilen på två veckor, för att soc bestämde det. Efter två veckor hade vi möte och vi fick våra mobiler tillbaka. Jag vet inte hur många nätter jag var vaken och bara satt, stirrade ut i luften. Jag kände mig som en levande död. Vi fick inte ha datorn heller, det var hemskt. Vi var ute i skogen, det var flera meter snö ute och vi skottade varje dag. Vi hann vara där i en vecka, sen började skolan. Det var inte det bästa det heller.. Men återigen till boendet.. Det var sysslor vi skulle göra hela tiden, såsom skotta, diska, städa, hela tiden. Det ligger ca 40-50 minuter från stan, två grannar, 2 km till skolan. I vintras gick vi ofta till skolan, vissa mornar var det ungefär 20-28 minus grader ute. Vi mådde bra litegrann till och från, men mötena var nästan värst, varje möte blev det disskutioner och en massa tårar, vi var hemma vissa helger och vissa helger var vi där. Vi gjorde aldrig några saker, det var bara en gång vi åkte till stockholm och nån gång har vi varit och badat och nån gång var vi och bowlade, men inget mer har hänt. Affären åkte vi aldrig till, bara typ en gång i veckan.. Vi fick 300:- i månaden och det skulle räcka till det mesta - Rakhyvlar, smink, hårfärg, pengar till mobilen och dylikt. Det var lite smått jobbigt. Vi fick lov att vara på våra rum klockan 9 och ha mobilerna utanför i en korg. Det var diskutioner och sånt fram och tillbaka, efter några månader fick vi ha mobilerna på heltid igen, mötena var fortfarande förjävliga och hela den skiten, jag kände att jag bara blev arg hela tiden. Efter några veckor blev det bestämt att vi skulle vara borta varje helg eftersom att vi ska flytta den 08/06. Jag är så glad över det. Men senaste mötet gick åt helvete, jag blev arg och slog en glastallrik i bordet, den gick i 1000 bitar och jag fick massor av sår, men det går för långt till slut, det är nog en av dom få gångerna jag nått den gränsen, jag brukar lugna ner mig när jag varit arg efter ett utbrott, men ilskan höll sig i en eller två timmar till. Jag har tidigare fått utbrott där, jag har varit så arg att jag sprungit ut, jag har nästan förstört grinden och skrikit fula grejer, kastat skor, kastat pannkaka, jag har suttit och bara grinat mitt ute på vägen och försökte ställa mig ivägen så att en bil kunde åkt på mig, men han åkte åt sidan, jag kastade mitt smink som jag höll i ner i diket, det tog sedan min mormor upp igen. Jag har rivit ner grejer och slagit sönder en stol i skolan. Ilskan borde jag lära mig kontrollera, jag vet. Men förut var det ju lungt, jag blev förbannad, gjorde någonting och sedan blev jag glad igen, men att sitta tyst och le och låtsas som att allt är bra när jag är arg som en djävul, så går det inte tillslut. Utbrotten brukade inte komma så ofta förut, dom har inte varit ofta, ett utbrott kom för att en kille kastade en boll på mig i skolan. Men blir man trött psykiskt och det är jobbigt så blir det så, iallafall för mig. Det har inte varit nån som lyssnat, ingen har gjort nått åt problemen som varit. Vi var på prao i tre veckor i leksand i maj, efter det skulle vi tillbaka - Det var en av dom värsta veckorna. Det har dom sista veckorna varit, vi har frågat om skjus till skolan, men vi får ingen, vi frågar snällt. Det har varit tjafs om pengar och kläder väldigt ofta och arg har jag varit. Det har helt enkelt varit ett rent helvete dom senaste 6 månaderna. Det gick bra i början till och från, men det går bara sämre. Imorgon åker vi dit och är där till onsdag, då är det skolavslutning och sen slipper vi stället föralltid.

En liten bit av vägen från skolan.. Dock inte uppförsbacken som tar 10 minuter.


Jag är grymt besviken.

Besviken på att allt bara går åt fan när någonting äntligen blir bra. När nått går rätt går allt fel, jag förstår inte varför jag gör detta, varför jag försöker, varför jag ska orka, varför jag ska lyssna och varför fan ska jag göra allt? Jag vill skratta och ha kul, jag vill må bra, men sålänge allt ändras var 5 minut så kommer det aldrig att gå, jag hatar när saker förändras, jag hatar när allt ändras jämt. Jag längtar till imorgon, då ska jag träffa Anna igen, hon gör mig på bra humör. Jag blir så less på allt bara, jämt. Nu har jag 200 kr att köpa en klänning, skor, tajts och kofta för. Även behöver jag en bh till det, jag behöver fler linnen och shorts till sommarn.. Jag förstår inte varför det bara ska vara så svårt att ge mig lite pengar så jag kan handla det jag behöver. Jag har liksom inte haft tillräckligt med pengar sen förra sommarn då jag fick 500:- i månaden. + Att jag fick hjälp med att köpa kläder. Jag har inte färgat mitt jävla hår sen i november, för att jag inte haft råd med hårfärg, jag har köpt nån kajal, men jag behöver foundation och hårspray, samt en ny borste, för min börjar gå sönder lite väl och börjar bli dålig. Jag behöver kammar också.. Fyfan vad allt ska gå åt helvete, men nu får vi se hur allt blir, imorgon är det valbo som gäller, så får vi väl se hur det går, om snålarslet bjuder lite till kanske, om jag har tur. Jag kommer bara vilja slå sönder henne, men det skiter vi i. Sen får vi väl se om jag åker tillbaka eller inte, det märks väl.. Nej, jag mår inte så speciellt bra där, det är ett helvete. Det ska jag skriva om, faktiskt, om hela min tid ute i skogen, i ett rött hus, 40 minuter från stan, 2 km till skolan och 2 grannar. Utsikten är fin där, stället är fint, men personen där gör det svårt, svårt att orka, blir bara besviken.. Hoppas allt löser sig..


Besides maybe this time it's different
I mean I really think you'll like me
..

Bright Eyes - First day of my life.


Jag borde...

.....Sova, egentligen. Men jag har ingen lust till det, jag vet inte varför. Jag börjar bli depp.. Jag har bara lust att fortsätta med min jävla header som ska upp snart, jag vet på ett ungefär hur jag vill ha, men det blir aldrig som jag vill.  Jag borde rensa mna bilder på datorn också.  Blir så less på datorer ibland. Nu ska jag nog sluta sitta här, gå på toa och sen byta om till pyjamas.. Eller någonting sånt. Men bloggar sen eller imorn.. (Senare idag) .. Godnatt!


You make me happy, girl.

Idag har jag haft sjukt roligt. Jag var nämligen med Anna, höhö. Hon kom hit vid typ 12 och vi satt och snackade ett tag, sen åt vi tårta och drack mjölk. Vi började prata om att vi spiller mycket, så jag hällde upp fulla glaset med mjölk och jag spillde inte, hur mycket jag än rörde på glaset. Efter vi käkat tårta så gick vi en promenad till ICA för att sedan ta bussen till stan, det var lite smått mysigt att gå förbi söder, höhö. Väl på ICA så kom inte bussen när vi trodde den skulle komma, så vi satt där ett bra tag och väntade, när bussen kom höll vi på att dö, för att det var så förbannat varmt, vi åkte till dollar, alltså åkte vi runt halva vallhov, för vi hoppade av vid bessemer med 13 bussen, palla gå igenom hela stan. Vi kollade runt på dollar, men beslutade oss för att köpa godis på ICA i BJ, så vi promenerade till ICA MAXI, för att köpa den godaste sockerdrickan som finns, den drack vi massor av hela vägen till busshållplatsen igen, där satt vi och babbla tills bussen kom, då åkte vi till resecentrum och där fick vi lov att gå av och gå till 14 bussen, men den jäveln kom inte, dom sa att den kanske skulle komma i nästa vända. Vi bah : Happ.. Och sen började vi gå. Men då såg vi den, så vi halvsprang till nya brukets hållplats och där stod vi nån minut, sen hoppade vi på bussen mot BJ, vi satt längst bak och tydligen fungerade inte stopp knapparna där, det var ju lite smått kul, så Anna tryckte på varje knapp enda tills en fungerade, så hoppade vi av vid ICA, där gick vi in och köpte Godisbilar och tuggummi, sen gick vi hem till mig och käkade korvstroganoff och mackaroner. Då var klockan 5, så vi gick ut och då snubblade jag över en jävla brunn och brände mig på brännässlor, det tyckte Anna var sjukt kul, för hon bara garvade, vet inte hur mycket vi garvat idag egentligen, väääldigt mycket iallafall. Men vi gick till ett bord, där satte vi oss och drack dricka och åt godisbilar, hälften kastade vi på varann och även att vi fick dricka på oss av någon konstig anledning, Anna blev helt kladdig av det och på mig såg det ut som om jag kissat på mig, höhö. Vi satt mest och garvade och prata och skratta och prata, sen ringde min syster och sa att Annki hade kommit, Annas mamma alltså, då gick vi in och la oss i min säng en stund, då åkte kameran fram, sen efter ca en halvtimme så sa vi hejdå och kramades och hon åkte, uhu. Lite jobbigt kanske, MEN... Vi ska träffas på måndag igen, hon ska hjälpa mig att hitta bland annat en snygg klänning till avslutningen, kommer bli sjukt kul att gå där med henne. Höhö.. Men fyfan, vilken rolig dag jag har haft, det har varit totalt underbart att träffat människan! Ja och en till rolig grej jag kan nämna när jag ändå är i farten var att båda hade jeans uppvikta, vit tshirt och svarta foppa i samma storlek, förstora. - Med det menar jag att vi såg typ likadana ut, höhö..


Annas knä, som jag ritade en snygg gubbe på.


Någon fin suddig bild jag knäppte på Anna, haha..


Anna är så underbar söt! Och jag gömmer mig, som vanligt!

Smile!

Öhö, tack för en underbar dag, ♥


It's friday, Im in love..

... Jag kom inte på en bättre rubrik, det är trots allt fredag. Iallafall 20 minuter till.. Nu ska jag snart börja städa upp lite vid min säng, bädda rent lite och sånt, sen måste jag nog försöka sova, för jag ska vara med Anna imorgon, hon kommer typ runt 10, och jag är dödstrött just nu, haha.. Vi sitter förtillfället och tittar på Wallander på 4an, för ett tag sen var det big brother, sista avsnittet på söndag - Final! Men ja, jag ska fortsätta titta på Wallander nu, bloggar imorn eller kanske slänger in ett senare, vi hörs dåda, pussheeeeey..


Gammal och mycket sexig bild på världens coolaste tjejer ;)


lördaglördaglördag

Bara några timmar kvar. ♥

S U P E R M A N (y)



The Pinks - Superman

Prat, prat, prat när ska dom förstå.
Tjat, tjat, tjat vem dom gnäller på.
Har försökt, fattar så trögt
jag e ju nån annan och inte den dom ser nu.

Super, super , superman
Super, super , superman
Super, super, superman
Tuffaste bäst och starkast

Super, super , superman
Super, super , superman
Undra vad dom säger sen
när jag byter skepnad.

Kom igen, vem törs möta mig
vilken fight vinner den ok
Ingen har skuggan av en chans
Jag e rätt häftig i mina stålmans brallor.

Super, super, superman ingen som kan slå mig
Super, super, superman ingen som rår på mig.
Super, super, superman
Tuffast bäst och starkast
Super,super, superman
Super,super, superman
Undrar vad dom säger sen, när jag byter skepnad.


Smart såklart, och inget är för svårt
Jag tar fart, sätter hårt mot hårt
Jag är super, du är super
Jag är rätt häftig, fast inte dom begriper


Super, super , superman
Super, super , superman
Super, super, superman
Tuffaste bäst och starkast

Super, super , superman
Super, super , superman
Undra vad dom tänker sen
när jag byter skepnad


Life is one big party when you're still young


Grattis på födelsedagen, Mamma!

Idag fyller mamma år, var uppe redan klockan 8. Har varit folk här idag och jag har ätit massor av tårta. Nu är jag lite lagom trött, så jag förflyttade mig från den sköna soffan i vardagsrummet till en kökstol i köket för att hålla mig vaken. Ska nog duscha snart, jag vet inte riktigt, är lite... Trött.. Och jag har ont i öronen och huvet.. Imorgon ska vi till valbo, handla lite om jag hittar nått och så på Lördag ska jag vara med Anna och på söndag är det final i Big Brother, Simon, Peter eller Martin? Vem vinner tror ni?.. Jag tror Simon eller Peter.. Jag tycker båda är lika bra. Peter är ju fotograf och han har många snygga tatueringar och jag gillar hur han är, han är cool liksom. Simon däremot, han verkar så gullig och snäll och jag älskar hans dialekt på något konstigt sätt. Big Brother har alltså nått sitt slut, dom bästa som varit med i år är Rodney, Martin, Sara, Simon och Peter. Faktiskt. Men nog om det, morsan fick en marabou nöt choklad av mig, hårfärg och deo av L och J, Penslar, färg och papper av Jörgen med familj, sen pennor och nånting av Lina med familj och av syrran fick hon en liten bok och en tavla..

JAG MÅ HON LEVA,
JAG MÅ HON LEVA,
JAG MÅ HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR,
JAVISST SKA HON LEVA,
JAVISST SKA HON LEVA,
JAVISST SKA HON LEVA UT I HUNDRADE ÅÅÅÅÅR!!!


 

Angående min bloggdesign:
Jag kommer ändra den tills jag blir nöjd, så ni får stå ut med att det kommer se knäpp ut..


S - A - N - D -V - I - K - E - N

Jag är i sandviken, höhöh.
Jag saknar mitt långa hår som på bilden.
Faaan vad jag saknar det när jag tänker efter.
Och ja, jag är kort...
Och nu tittar jag på big brother. Helt asmycket kärlek på det.
Imorgon ska vi äta tårta och i helgen ska jag vara med Anna, jag läääängtar redan!
HÖÖÖÖÖÖÖÖÖUM... Jag fick ett par chinos från sweet (mäkret...) idag, ♥
HEEEEELT UNDERBART, just nu är livet helt okej!
Förutom att jag bara fick 400 kr att köpa skor, klänning, tajts, kofta och strumpor för..